Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Комод як елегантний елемент декору
  30.04.2021

Творчі люди знаходять натхнення у різних речах: предметах, що їх оточують, музиці, картинах, перемінах погоди чи навіть природних явищах. В цій статті ми поділимось з вами інформацією про витвір мистецтва, що став сміливим проявом любові до свого рідного краю.

Непростий комод

Комод під назвою «Terranos Cabine» від дизайнера Джека Фроста став вибуховою новинкою як в Західній Австралії, звідки сам митець родом, так і по всьому світу. Ці меблі є не просто місцем для зберігання речей, а вишуканим аксесуаром, здатним зробити оригінальним будь-який інтер’єр.

Під час проектування «Terranos Cabine» дизайнер надихався фотографіями рідного краю. Він навіть використовував фотографії Австралії з висоти пташиного польоту та знімки зі супутника. Це допомагало Фросту краще оцінити та зрозуміти особливості ландшафту. Пояснює ідею майстра й сама назва його проекту, що у перекладі з латинської мови означає «сучасна земля».

Перше, що фокусує на собі увагу, - це форма комода. Вибір складається з п’яти окремих ящиків вигнутої форми, призначених для вміщення одягу, предметів побуту та різних дрібних речей. Палітра, обрана для оформлення комода, базувалась на характерних для австралійських пейзажів відтінках. Джек Фрост порівняв кольори оздоблення комода з жарким сонячним днем в прерії.

Плавність вигинів та лаконічність загальної композиції робить ці меблі універсальними. Комод «Terranos Cabine» міг би стати повноцінним доповненням як класичного інтер’єру, так і приміщення, оздобленого відповідно до сучасних тенденцій стилю хай-тек чи аванард. Крім того, такий гарнітур міг би використовуватись не лише у спальних кімнатах та вітальнях. Комод від Джека Фроста доречно «вписався б» й у робочий простір.

Як обрати комод?

Щоб зробити вдалу покупку, слід враховувати наступне:

  • кількість речей, що буде зберігатись у комоді;
  • місце розміщення комоду;
  • інтер’єр приміщення, для якого обираються меблі.

Визначивши для себе відповіді на перераховані пункти, ви зможете підібрати меблі, що повністю задовольнять ваші особисті потреби та гармонійно доповнять загальний інтер’єр кімнати.

Де купити меблі в Україні?

На сайті магазину «Bristol» представлено широкий асортимент меблів на будь-який гаманець та будь-який смак. Переглядаючи наші каталоги, кожен покупець має змогу ознайомитись з детальним описом товарів, дізнатись про бренд, а також обрати найбільш зручний для себе варіант оплати та доставки замовлення.

За детальною інформацією просимо звертатись до консультантів. Служба підтримки Брістоль готова відповісти на ваші запитання по телефону чи через пошту. Всі необхідні контакти вказано на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок