Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Ключові помилки при облаштуванні житла
  30.07.2020

Кожен з тих, хто працює над облаштуванням свого житла, прагне зробити його якомога більш функціональним. В цьому питанні слід бути уважним до найменших дрібниць, адже однієї помилки буде достатньо для того, щоб зруйнувалась загальна задумка. Кваліфіковані майстри у справі інтер’єрного мистецтва виокремлюють низку ляпів, які зустрічаються в дизайні найчастіше. Ми вирішили поділитись з вами ними для того, аби ви могли уникнути подібних помилок, коли будете працювати над оформленням свого житла.

  1. Забагато меблів.

Ця помилка нерідко зустрічається в інтер`єрах житлових приміщень, особливо у невеликих за площею квартир. У намаганні забезпечити достатню кількість місця для збереження всіх необхідних речей, простір часто обтяжують громіздкими меблями, які займають багато місця.

Вирішити цю проблему можна дуже просто. Перед початком облаштування приміщення варто чітко визначитись зі своїми потребами та надавати перевагу лише найнеобхіднішим меблям. Рекомендовано обирати якомога більш функціональні варіанти, наприклад, меблі-трансформери.

  1. Недостатньо розеток.

Цей недолік дизайну виникає через те, що при плануванні приміщення не задумуються над кількістю техніки, що буде у ньому розміщуватись. Кожна сучасна людина володіє принаймні кількома гаджетами, що потребують регулярної зарядки від розетки. Тому інтер’єр варто оптимізувати таким чином, щоб розетки знаходились в зручних для власника місцях: біля ліжка, поруч зі столом тощо. 

  1. Непродумане розміщення техніки.

Найчастіше це стосується телевізора. З місцем для нього визначаються після розстановки більшості меблів, що не завжди є продуманим та зручним, або ж виокремлюють для нього простір в одному з кутків кімнати.

Варто пам’ятати про те, що телевізор повинен знаходитись на рівні очей глядача. Також варто прорахувати все так, щоб він розміщувався не занадто високо й не занадто низько, інакше в обох випадках це буде приносити дискомфорт. Для того, щоб техніка гармонійно поєднувалась з загальним інтер’єром, дизайнери рекомендують розмістити її на комоді чи в стінці, яка відповідала б загальному стилю інтер`єру.

  1. Монотонність дизайну.

Існують будинки, у яких інтер’єр всіх кімнат виконаний у одному кольорі. Це є прикладом того, як робити не варто, оскільки такий дизайн виглядає дуже скучно та свідчить про відсутність смаку у свого власника.

Інша справа - якщо інтер’єр включає у себе низку відтінків одного кольору у поєднанні з яскравими акцентами та використанням різних текстур. Таке рішення може бути досить цікавим та заслуговувати на увагу. Головне не боятись експериментувати та відкрити для своєї фантазії широкий творчий простір.

  1. Вибір декору в останню чергу.

Безумовно, основним завданням в дизайні є правильна організація простору та підбір функціональних і зручних меблів. Проте не можна забувати і про декор, оскільки маленькі деталі можуть як доповнити загальний інтер’єр, так і вказати на його недоліки.

Останнім штрихом у оформленні приміщення є вибір декору. Для цієї справи зазвичай залишається мало творчого натхнення, сил та коштів. Тому варто старатись продумувати все відразу, враховуючи всі нюанси, пов’язані з оздобленням, та не забувати про відчуття міри у цій справі.

Наша пропозиція

Якщо ви прагнете створити ідеальний інтер’єр, не припустившись при цьому помилок – звертайтесь до нас! Кваліфіковані працівники магазину меблів Брістоль зможуть не лише підібрати для вас модель ліжка, шафи, м’якого комплекту чи стінки, а й нададуть Вам детальну консультацію з будь-якого питання, на яке ви не можете самостійно знайти відповідь. У нас ви зможете купити меблі, які слугуватимуть Вам впродовж довгого часу.

Повернутись
Зворотній зв'язок