Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Казкові меблі
  12.10.2020

На сьогоднішній день вже нікого не здивуєш меблями незвичних форм. За останні кілька років на світових виставках було представлено чимало оригінальних моделей. Однак меблі, про які ми хотіли б розповісти в цій статті, - абсолютно унікальне явище. Ляйла Янг – молодий та надзвичайно талановитий скульптор та архітектор з Південної Кореї реалізувала в життя предмети, бачити які раніше ми могли лише у діснеєвських мультфільмах.

Про митця

Лайла Янг здобула освіту дизайнера у Національній академії мистецтв у Франції, після чого продовжила жити в Парижі, надихатись й вправлятись у вмінні працювати з малими формами. Основним напрямком роботи скульпторки спочатку була кераміка.

Дана колекція меблів була створена у 2008 році. В ній прослідковується не тільки майстерність Лайли, а й її увага до найменших деталей, вміле пропрацювання всіх елементів, що дещо подібне до витонченості керамічних виробів. У свою працю дизайнерка втілила й долю гумору та оптимізу, притаманні своєму темпераменту.

Меблі з характером

Одна з позицій колекції Лайли Янг – диван у стилі рококо 18 століття, особливостями якого є його білосніжний колір та чудернацька вигнута форма. Можна припустити, що авторка намагалась персоналізувати кожне зі своїх творінь, надавши їм певного настрою.

Комод – ще один представник чудернацької компанії Що змусило його висунути свій червоний язик?

А крісло явно не очікує відвідувачів. Воно виглядає дуже пишним й «надутим» від відчуття власної значимості. Вишуканий колір та делікатно виготовлені елементи конструкції точно не залишать це крісло поза увагою.

Особливого ставлення до себе прагне й цей пуф. Здавалося б, він не допустить того, аби хтось приземлився на нього. Однак так і хочеться доторкнутись до текстильної поверхні!

Пара цих стільців подібна до двох подружок, що стишеним тоном обговорюють останні новини або домовляються про наступну зустріч. Їхні вигнуті та нахилені під кутом спинки абсолютно не вписуються в класичні канони меблебудування, однак мати такі крісла у себе вдома хотів би не один поціновувач мистецтва.

Те, як саме ставитись до створених Лайлою меблів – питання вашої фантазії. Своєю сміливою ідеєю авторка змогла втілити свій задум: додати трохи казковості у наше буденне життя.

А магазин Bristol готовий допомогти зробити кожен ваш день комфортним та приємним завдяки новим меблям, купити які ви зможете за доступними цінами всього за кілька хвилин.

Серед переваг співпраці з нами:

  • низькі ціни;
  • великий асортимент;
  • зручний інтерфейс сайту;
  • прості способи оформлення замовлення;
  • зручні способи оплати;
  • швидка доставка.

Ми переконані, що про рішення купити меблі саме у нас вам не доведеться пошкодувати ні на хвилину!

Повернутись
Зворотній зв'язок