Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Якими повинні бути дитячі меблі
  23.04.2020

Дитяча кімната є одним з найважливіших приміщень у будинку, адже її мешканець потребує особливої турботи і комфортних умов. Забезпечити зручність та затишок в цьому куточку житла можна за допомогою меблів, тож в цій статті ми розкажемо вам, які саме предмети інтер’єру варто обрати й яким вимогам вони повинні відповідати.

1. Відповідність віку.

Окрім того, що дитяча кімната має бути добре освітленою, теплою та сухою, у ній повинно бути вдосталь місця для розміщення всіх необхідних предметів. Меблі слід підбирати відповідно до віку дитини й його фізичному розвитку. Найкращим вибором вважаються меблі-трансформери, оскільки їх можна було б легко підлаштувати відповідно до змін у зрості малюка й позбавити себе потреби купувати нові речі.

2. Якісні та надійні матеріали.

Основною вимогою для дитячих меблів є їхня міцність, адже від цього критерію залежить безпека малюка. Кожен елемент обстановки дитячої кімнати повинен бути виготовлений з якісних та надійних матеріалів. Через це рекомендується надавати перевагу лише продукції від перевірених торгових марок. Краще всього, якщо стіл, стільці, тумби, ліжко та інші предмети будуть екологічні та гіпоалергені, тобто з натуральної деревини.  

3.  Позитивний вплив на розвиток естетичного смаку.

Оскільки на відчуття стилю й естетичний смак дитини впливає все, що вона сприймає в перші роки свого життя, дуже важливим є оточити її красивими на вигляд речами. Це обов’язково стосується і меблів. Підійдіть відповідально до оздоблення кімнати малюка, декору й особливу увагу приділіть кольорам, що будуть використовуватись в інтер’єрі.

4. Практичність в пріоритеті.

Варто також врахувати, що дітлахи – активні й непосидючі. Й це може стати причиною різноманітних поломок меблів. Зважаючи на це, меблі в дитячій повинні бути максимально практичними й довговічними. Якщо це диван чи крісло – оберіть модель з оббивкою, яку можна буде легко відчистити від плям або знімним чохолом, який за потреби можна просто зняти й випрати в домашніх умов, без походів до хімчистки. Стосується це і текстилю на ліжках, скатертинах, а також таких елементів декору, як штори, подушки тощо.

5. Втілення мрії.

Безумовно, вподобання дитини можуть змінюватись дуже часто й радикально, однак завжди варто дослухатись до її думки й старатись забезпечити для малюка простір, у якому йому подобатиметься проводити вільний час наодинці чи з друзями, відпочивати та навчатись.

В оздобленні цього «маленького пристанища» використовуйте такі елементи декору, які не пошкодили б загальний вигляд приміщення, якщо раптом симпатії малюка зміняться. Це можуть бути картини, постери, різноманітні зображення героїв улюблених мультиплікаційних героїв чи персонажів комп’ютерних ігор. Що стосується основи дизайну, то класичний інтер’єр з використанням пастельних кольорів завжди буде безпрограшним.

Зі свого боку радимо вам звернути увагу на асортимент меблів для дитячої кімнати, представлений у каталогах нашого онлайн-магазину Bristol. Окрім них, в наявності у нас також є дивани, столи, стільці та крісла, які зможуть стати вдалим доповненням вашої власної спальні, вітальні чи навіть робочого кабінету. Переваги рішення купити меблі саме у нас – це доступні ціни, висока якість та швидка доставка. Чому б вам не переконатись у цьому особисто?  

Повернутись
Зворотній зв'язок