Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як прикрасити дім на новорічні свята
  31.12.2021

Зимовий час – це особливий період як для дорослих, так і для малих. В повітрі панує радісна атмосфера нового року, захоплення від свіжого старту, будуються плани на майбутнє. І в такий час як ніколи хочеться аби обстановка вдома відповідала настрою. Саме тому ми вирішили підказати вам, як можна прикрасити дім на новорічні свята аби інтер’єр виглядав затишно та зі смаком.

Декор в стилі індастріал

Вже не перший рік особливою популярністю користуються елементи індастріал оформлення. Це переважно масивні грубі деталі з металу, палет чи інших матеріалів, часто використовуваних у промисловості. Такому дизайну притаманна стримана палітра кольорів, поєднання предметів різного розміру правильних форм та чіткість композиції.

Індастріал інтер’єр буде до вподоби тим, хто не хоче перевантажувати власне помешкання блискучою мішурою, однак прагне надати оформленню житла тематичності.

Скандинавський стиль

Цей стиль – синонім до словосполучень «домашній затишок» та «спокій». В скандинавських новорчіних дизайнах використовується багато природних матеріалів, зокрема гілки ялинки, що окрім естетичності, наповнюватимуть кімнату приємним хвойним запахом, а також ягоди, шишки, тощо.

Невід’ємним елементом скандинавських дизайнів є свічки. Їх розміщують на підвіконнях, каміні чи святковому столі. Такі окремі джерела світла роблять атмосферу більш камерною та затишною.

Вечірка в стилі диско

Якщо ви плануєте гучне святкування приходу нового року, то диско стиль – це найкращий варіант для оздоблення вітальні. Такий дизайн передбачає використання прикрас яскравих кольорів, ялинкові іграшки у формі улюблених персонажів, дискоболи різних розмірів та багато гірлянд. Така атмосфера потребуватиме від вас відповідного образу, тож не забудьте подбати про новорічний костюм для себе та встановити дрес-код для гостей.

Гламурний дизайн

Його ключовий елемент – це вишукано вбрана ялинка. Для її оздоблення використовують ліхтарики з приглушеним світлом та поєднання іграшок однієї палітри кольорів. Іграшок повинно бути небагато, проте їхня комбінація на святковому дереві повинна створювати ефект багатошаровості. Довонити загальну композицію можна за допомогою декоративних квітів, свічок, бус тощо.

Прикрасивши дім до Нового року, слід також подбати й про те, щоб всім запрошеним на святкування було вдосталь місця. В магазині меблів «Bristol» ви знайдете все необхідне для комфортного облаштування вітальні, а саме:

  • Столи;
  • Стільці;
  • Крісла;
  • Дивани;
  • Пуфи;
  • Банкетки та багато іншого.

Шопінг на нашому сайті – це можливість купити меблі за декілька кліків, не витративши при цьому останніх заощаджень та півдня у чергах до каси.

Бажаємо вам приємним свят та вдалих покупок у нашому магазині у новому році!

Повернутись
Зворотній зв'язок