Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як правильно прибирати на кухні
  12.07.2021

Список справ, пов’язаний з роботою по дому, включає у себе безліч пунктів. З виконанням деяких з них на сьогоднішній день значною мірою допомагають різноманітні технічні пристрої, такі, як посудомийна машина або пилосос. Однак, є речі, які потребують особливої уваги й ручної роботи. Саме про них ми вирішили розповісти вам у цій статті.

Догляд за кухнею

Це приміщення чи не найбільше потерпає від регулярних забруднень. Для дотримання чистоти не достатньо робити вологе прибирання та протирати лише стіл, поверхні тумб та дверцята шафок. Також варто слідкувати за тим, аби на верхівках меблів та холодильника не збирався пил та жир, оскільки позбутись накопичень цих забруднень згодом може бути дуже проблематично. Господині рекомендують застеляти гору шафок харчовою плівкою. Вона буде непомітною для ока й допоможе у боротьбі з пилом та жиром.

Кожна господиня має свої секрети, які передались від інших поколінь чи сформувались завдяки власному досвіду.

В будь-якому разі варто взяти на замітку наступне:

  1. Фасади кухонних меблів слід протирати м’якою тканиною, попередньо змоченою у розчині розбавленого водою спирту або миючого засобу. В жодному разі не можна використовувати абразивні щітки або сильні хімічні суміші.
  2. Позбутись неприємного на колір та дотик нальоту, який часто утворюється навколо ручок меблів, можна за допомогою розчину з двох частин соди та олії. Цю суміш потрібно нанести на проблемну зону й ретельно розподілити по всій поверхні маленькою щіточкою.
  3. Продовжити життя клейончастій скатертині можна, наклеївши на її кутики шматочки скотчу. Так вона буде більш стійка до протирань. А для очищення поверхні від бруду слід використовувати теплу мильну воду.
  4. Очистити плиту від жиру можна за допомогою звичайної харчової соди. Потрібно лише посипати нею забруднені зони, накрити їх вологою ганчіркою і через півгодини з легкістю позбутись від плям.
  5. Миття холодильника після його розморозки потрібно робити, починаючи з верхніх полиць донизу. Оцет та харчова сода – чудові помічники у цій роботі, оскільки сприяють не лише очищенню від плям, а й усуненню неприємних запахів.
  6. Хімічну суміш у вигляді миючого засобу для посуду можна замінити гірчичним порошком. Він є більш безпечним й не менш дієвим у знежиренні та очищенні брудних тарілок, чашок й інших кухонних речей.

Особливість кухонних меблів

Безумовно, на довговічність предметів інтер’єру кухні впливає те, як за ними доглядали. Однак, основою тривалої експлуатації столів, тумб, шаф й техніки залежить від якості самих виробів. Для кухонного інтер’єру слід обирати максимально практичні меблі. Предмети, що оточуватимуть господарів, повинні бути стійкими до вологи та механічних пошкоджень та високих температур, безпечними, а сама конструкція – міцною та надійною.

Товари з відповідними характеристиками у широкому асортименті готовий запропонувати вам магазин «Bristol»! На нашому сайті представлено безліч варіантів кухонних меблів від відомих по всій Україні виробників, тож кожен зможе знайти щось на власний смак та гаманець. Ми переконані, що рішення купити меблі для кухні саме у нас – це рішення, результат якого щиро порадує всіх членів вашої родини.

Повернутись
Зворотній зв'язок