Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як обирати дитячі меблі
  16.01.2020

Наповнення інтер’єру дитячої кімнати – справа, що потребує відповідального ставлення та уважності навіть до найменших деталей. Перед батьками постає непросте завдання: підібрати такі меблі, які могли б гармонійно поєднуватись з загальним дизайном приміщення, визначались високою якістю та міцністю, були функціональними та практичними і, що не найменш важливо, подобались своєму маленькому користувачу. В цій статті ми коротко розберемо кожен з зазначених пунктів й постараємось дати корисні підказки для вдалої покупки.

Пріоритет на якість та стійкість

Оскільки малюки часто бувають дуже активними і дещо незграбними, гострі кути меблів можуть бути надзвичайно небезпечними й стати причиною різних травм та пошкоджень. Тому рекомендується надавати перевагу меблям з заокругленими кутами.  Крім того, меблі мають бути стійкими й міцними. Особливо це стосується ліжок, крісел, диванів та стільців, адже впродовж дня дітлахи полюблять використовувати ці меблі для стрибків та інших активностей.

Безпечність та екологічність

Не менш важливим є й те, з чого були виготовлені меблі, які згодом стануть частиною особистого простору вашого чада. Найбільш екологічним та безпечним матеріалом вважається натуральна деревина, проте ціни на вироби з неї високі можуть бути «не по кишені» для деяких родин. Більш доступними варіантами можуть бути меблі з ДСП. Однак перш, ніж придбати вибір із ДСП, переконайтесь у тому, наскільки якісною є продукція від обраного вами виробника і чи не міститиме вона токсичних речовин у своєму складі.

Відповідність віку та статі

Ці нюанси також слід врахувати перш, ніж купувати дитячі меблі. Перед облаштуванням кімнати варто поцікавитись які кольори до вподоби вашому сину чи доньці, визначити, які мультиплікаційні герої їй або йому до вподоби. Згодом цю інформацію можна буде використати для створення ідеального простору, в якому малюк міг би з задоволенням проводити свій час.

Оскільки діти ростуть швидко, може виникати потреба у підборі нових меблів, що відповідали б зросту та потребам свого власника. Зважаючи на це, варто надавати перевагу універсальним варіантам, серед яких знайдуться і меблі-трансформери. Нескладний механізм дозволяє при потребі швидко змінити розмір й висоту цих меблів. Завдяки ньому можна також з легкістю скласти меблі, тим самим звільнивши у кімнаті більше місця.

Де купити меблі для дитячої кімнати в Україні?

Без зайвої скромності хочемо сказати, що онлайн-магазин меблів «Брістоль» - це одне з найкращих місць для того, щоб придбати нові предмети інтер’єру не лише для дитячої кімнати, а й для вітальні, спальні, робочого кабінету й будь-якої іншої частини вашого житла. Про це свідчить велика кількість позитивних відгуків від клієнтів по всій Україні та довготривала співпраця з авторитетними вітчизняними брендами.

Зручний інтерфейс сайту, великий асортимент товару, можливість обрати зручний для себе спосіб оплати та швидка доставка прямо під двері квартири – лише деякі з наших переваг. Радимо самостійно переконатись у цьому, обравши зручні та якісні меблі у «Брістоль»!

Повернутись
Зворотній зв'язок