Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Продуманий інтер’єр спальні
  25.10.2020

Спальна кімната – місце релаксу, особистий куточок для роздумів та сну. Тому хочеться створити для неї затишний дизайн, в якому поєднувались найбільш необхідні предмети. В цій статті ми розповімо як краще всього це зробити.

Передбачливий вибір меблів

Оскільки найважливішим та зазвичай найбільш громіздким предметом інтер’єру спальні являється ліжко, то до його вибору та вибору місця для нього в кімнаті варто підходити з особливою увагою. Найголовнішою характеристикою для ліжка є його комфорт. Тож перш, ніж здійснювати покупку, не відмовляйте собі у можливості протестувати м’якість матрацу та надійність конструкції прямо у магазині меблів.

Для того, щоб розрахувати ідеальне за розміром ліжко, слід додати до показника свого росту від 20 до 40 см. Для більшості людей оптимальним вибором є  матрац довжиною 1,9 – 2 м.

Що стосується форми цих меблів – то це справа суто індивідуальна. На сьогоднішній день різноманіття форм та конструкцій спальних ліжко просто вражає. Однак, зважаючи на стандартні варіанти постільної білизни, традиційно надають перевагу прямокутним або ж квадратним моделям.

Намагайтесь розташовувати предмети інтер’єру таким чином, щоб проходи між ними були прямими. Чим меншою буде кількість поворотів – тим меншою буде імовірність травмуватись об кутик комоду чи журнального столика.

Якщо ви вирішити поставити меблі вздовж стіни, у якій міститься дверний отвір, то зауважте, що відстань до одвірка повинна становити понад 10-15 см. 

Оптимальне місце розташування

Місце розташування ліжка залежить від габаритів та планування спальної кімнати. Спеціалісти рекомендують ставити ліжко поряд з глухою стіною без вікон та дверей. Якщо ліжко двоспальне, то було б добре зробити прохід з трьох боків по 70 см кожен. У разі розміщення цих меблів паралельно до вікна бажано залишити близько 80 см вільного простору між узголів’ям та підвіконням, а якщо перпендикулярно – то 50 см. У вузьких приміщеннях ліжко краще ставити впоперек.

Не забудьте про шафу

Шафа – ще один не менший за розміром та своєю важливістю елемент дизайну спальної кімнати. Ідеальним місцем для цих меблів є глухий кут кімнати. Варто не забувати про те, що між шафкою з розсувними дверцятами та оточуючими її меблями відстань повинна сягати близько метра. Це не стосується шаф-купе, так як вони не потребують додаткового простору, через що, власне, вони й отримати велику популярність за останнє десятиліття.

Де купити меблі?

З магазином меблів Брістоль та допомогою його професійних працівників ви зможете дізнатись про найновіші моделі ліжок, шаф, комодів, столів від відомих українських виробників. Якщо у вас виникне потреба у детальній інформації – не гайте часу та набирайте номер нашої гарячої лінії вже зараз. Переконайтесь у тому, що купити меблі в режимі онлайн – це легко, швидко та надійно!

Повернутись
Зворотній зв'язок