Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Двоярусне ліжко в дитячій кімнаті
  04.02.2021

Двохповерхове ліжко — це чудове рішення для невеликих за площею кімнат. Меблі такого типу дозволяють забезпечити достатньо місця як для повноцінного відпочинку вночі, так і денних активностей малюка. Широкий асортимент ліжок від сучасних виробників дозволить підібрати модель відповідно до вподобань її майбутнього власника. В цій статті ми розповімо більше про те, як зробити вдалий вибір.

Якими можуть бути двоярусні ліжка?

У більшості варіантів таких меблів верхній ярус відводять для спального місця. Нижня частина конструкції може бути місцем для розташування наступних елементів:

- ще одного такого ж ліжка;

- більшого за параметрами спального місця;

- дивана з розкладним механізмом;

- відкритих полиць;

- комп`ютерного столу;

- невеликої шафи;

- крісел тощо.

Можливість комбінувати різні предмети в межах одного меблевого гарнітуру дозволяє сформувати двохярусний комплект відповідно до особливостей приміщення дитячої кімнати, а також підлаштовувати гарнітур з урахуванням потреб користувачів.

В чому переваги двоярусних ліжок?

Перша й найголовніша причина популярності таких комплектів — це їхня ергономічність. Двоповерхові ліжка купують не лише тоді, коли в сім`ї дві дитини. Навіть якщо малюк один, однак місця для всіх речей недостатньо, вибір саме двоярусного ліжка допоможуть зробити інтер`єр дитячої кімнати більш комфортним та функціональним. Крім того, покупка комплекту меблів є більш вигідною й у фінансовому плані порівняно з придбанням кількох окремих предметів інтер`єру.

Оскільки йдеться про дизайн кімнати для дітей, варто врахувати, що інтер`єр цього приміщення повинен викликати цікавість у його мешканців. Згідно з відгуками користувачів, двохповерхові ліжка будуть високо оцінені як дошкільнятами, так і старшими за віком дітьми. Така конструкція може стати цікавим місцем для ігор, забезпечить достатньо особистого простору для кожного з мешканців, а також допоможе умовно поділити кімнату на окремі функціональні зони.

Що врахувати при покупці двоповерхового ліжка?

Особливо важливою характеристикою будь-яких елементів обстановки дитячої кімнати є їхня безпечність. У питанні вибору спального місця слід надавати перевагу перевіреним брендам, попередньо ознайомитись з відгуками про їхню продукцію та дізнатись, які матеріали використовуються для виготовлення двоярусних ліжок.

Рекомендується обирати товари з натуральної деревини, адже це найбільш екологічний та міцний варіант. Існують більш доступні за ціною варіанти — меблі з ДСП та МДФ. Обираючи один з них, варто переконатись, що ці вироби зможуть витримати заплановане навантаження, а також не містять візуальних дефектів (скалок, відклеєних кромок, відкритих гвинтів чи кріплень).

Де купити меблі в Україні?

Пропонуємо Вашій увазі каталог дитячих меблів від кращих вітчизняних брендів. В магазині меблів Bristol кожен охочий зможе ознайомитись з детальним описом товарів, отримати кваліфіковану консультацію онлайн чи по телефону й оформити замовлення за лічені хвилини. Ми переконані, що не лише ліжка, а й столи, стільці, шафи, тумби й інші предмети інтер`єру, куплені у нас, зроблять Ваше життя та життя Ваших співмешканців більш комфортним та затишним.

Повернутись
Зворотній зв'язок