Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Підготовка будинка до появи дитини
  17.06.2019

До поповнення родини батькам слід готуватись не лише морально. Будинок, у якому ростиме малюк, має бути безпечним та комфортним. Лише в такому середовищі дитина зможе повноцінно розвиватись й пізнавати світ без загрози для свого життя та здоров`я. Що рекомендовано врахувати?

1. Екологічні шпалери.

У дитячій кімнаті та інших приміщеннях, в яких буде перебувати малюк, варто відмовитись від вінілових шпалер, оскільки в їхньому складі можуть міститись хімічні елементи, а саме покриття – «не дихати», що сприятиме поширенню різноманітних мікроорганізмів. Альтернативою можуть бути паперові або текстильні шпалери.

2. Надійну фарбу для стін та стелі.

Якщо ви надаєте перевагу оздобленню інтер`єра не шпалерами, а фарбою, то потурбуйтесь про те, щоб вона була з лінійки акрило-латексних й могла витримувати численне вологе прибирання.

3. Спокійний дизайн.

Дитяча кімната – не місце для шалених експериментів. В її дизайні слід дотримуватись міри й надавати перевагу однотонним кольорам світлої палітри, що дозволить створити затишну атмосферу.

4. Практичне покриття підлоги.

Оскільки активність малюків нерідко супроводжується появою забруднень різного роду, варто обирати покриття, поверхню якого можна буде з легкістю відчистити від залишків їжі, пластиліну тощо. Такими варіантами є ламінат або лінолеум. Кафельну підлогу легко очистити, проте вона слизька й холодна. Поверхня килимів та ковролінів м`яка, приємна на вигляд й дотик, проте відмити її від серйозних пошкоджень буде дуже проблематично.

5. Функціональні та безпечні меблі.

Перш за все, гарнітур дитячої кімнати повинен бути виготовленим з екологічних матеріалів – деревини без жодних додаткових покриттів або з мінімальним шаром фарби чи лаку. Сучасні виробники пропонують безліч подібних варіантів, тож обрати варіант, який гармонійно поєднувався б з дизайном вашої дитячої не стане проблемою.

По-друге, меблі не повинні мати гострих кутів, деталей, які можуть відкріпитись від основи конструкції та невідшліфованих елементів. Все це може нести загрозу не лише для малюка, а й для його батьків.

Також слід перевірити міцність всіх частин конструкцій, переконатись, що рухомі частини легко пересуваються, а деталі, які регулюються по висоті/ширині, пересуваються без докладання особливих зусиль для цього.

6. Елементи для декору та розвитку.

Варто пам`ятати, що дитяча кімната повинна не лише візуально подобатись своєму маленькому власнику, а й містити все необхідне для його веселого дозвілля та розвитку. На сьогоднішній день існує багато речей такого типу для дітей різного віку: для малюків до 6 років – м`які килимки  численних кольорів та форм; для дітей до 1 року – гірки та лабіринти; для більш старших – цілі спортивні комплекси. Всі ці аксесуари дозволять не лише сприяти розвитку вашої дитини, а й додати оригінальності інтер`єру її особистого помешкання.

Що ми пропонуємо?

Онлайн-магазин меблів «Брістоль» пропонує великий асортимент товарів від відомих українських брендів. В наших каталогах представлено гарнітур не лише для дитячих кімнат, а й для низки інших приміщень: офісів, бібліотек, спалень, кухонь, віталень тощо. Купити меблі цілими комплектами чи одиничними моделями – все залежить виключного від вашого бажання та фінансових можливостей. Ми ж, у свою чергу, пропонуємо високоякісний сервіс, приємні ціни, швидку доставку та професійну консультацію у телефонному режимі. 

Повернутись
Зворотній зв'язок