Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Пенал в інтер’єрі
  30.11.2019

енали можна вважати універсальним типом меблів, оскільки вони вдало доповнюють інтер’єр будь-якого приміщення. На кухні пенал може використовуватись для зберігання посуду, у спальній чи дитячій кімнаті слугувати шафою, на полицях якої знайдеться простір для одягу або книг, а у вітальні - бути елементом цілої модульної системи.

Про переваги

Основні плюси пеналів - це їхня компактність та функціональність. За місткістю вони нічим не уступають класичним варіантам шаф або вітрин. Існують моделі різної конфігурації, з варіативною кількістю поличок , з дверцятами або відкриті, вузькі або широкі, високі або низькі. В запропонованому сучасними виробниками асортименті пеналів знайдуться меблі різних кольорів, тож підібрати підходящий варіант для свого житла не стане проблемою.

Який стиль обрати?

Також у нас Ви зможете підібрати для себе меблі відповідно до стилю приміщення, у якому вони будуть розміщуватись. Класичний дизайн завжди буде безпрограшним вибором. Меблі у стилі мінімал чи модерн – більш сміливе рішення. Ретро та кантрі оберуть лише істинні поціновувачі традицій.

Де купити меблі в Україні?

Магазин Bristol відкритий для покупців з різними вподобаннями та побажаннями. У каталогах на сайті представлена продукція від таких виробників, як:

- ВМВ Холдинг;

- Сокме;

- Міромарк;

- Гербор;

- БРВ Україна та ін.

Продукція цих торгових марок заслуговує Вашої уваги. Пенал з високоякісної ДПС, ламінованої ДСП з накладками МДФ чи ДСП з накладками МДФ послужить Вам та Вашій родині з користю.

На нашому сайті у вас є можливість купити пенал зручно та швидко. Оформити замовлення та обрати спосіб оплати й доставки в онлайн-режимі вдасться всього за кілька хвилин, а насолоджуватись комфортом та якістю нових меблів ви зможете впродовж дуже довгого часу.

Повернутись
Зворотній зв'язок