Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Особливості догляду за світлими меблями
  10.12.2018

Попри те, що дивани та крісла зі світлою обивкою здатні гармонійно поєднуватись практично з будь-яким інтер’єром, обирати їх наважуються далеко не всі господарі через потребу в особливому догляді.

Думка про те, що світлі меблі забруднюються швидше за інші – стереотип, у який досі даремно вірить багато людей. Безумовно, повністю захистити світлі меблі від забруднень неможливо. Особливо якщо з ними будуть контактувати малюки, неохайні гості чи домашні улюбленці. Багато залежить від чистоти в будинку та охайності господарів. Тому дивани, крісла, шафи, столи та стільці білого кольору, як і будь-які інші меблі, потребують регулярного догляду та своєчасного очищення.  Зі світлим текстилем складніше тому, що деякі види забруднень неможливо вивести самостійно. Для цього доводиться скористатись послугами хімчисток, у яких з недоліками зовнішнього вигляду ваших меблів впораються професіонали.

Про мінімізацію ваших турбот сучасні меблеві бренди турбуються ще на етапі збірки меблів. Більшість нових моделей диванів, крісел, столів та інших предметів інтер’єру оброблюють спеціальними речовинами, які відштовхують бруд. Завдяки цьому догляд за світлими поверхнями не є великою проблемою. Для того, щоб впоратись з забрудненнями достатнім буде використати серветку чи ганчірку.

Особливої уваги потребують меблі з обивкою зі світлої шкіри. Важливо пам’ятати, що при догляді за нею, варто уникати використання лаків та аерозолів з різними хімічними домішками, оскільки вони можуть викликати абсолютно протилежний ефект. Для очищення обивки від легких забруднень чи більш серйозних плям існує безліч спеціальних засобів. Обирати їх слід уважно, підбираючи відповідно до особливостей меблів, розміщених у вашому будинку.

Також варто подумати над місцем розміщення таких меблів й не розташовувати їх поряд з батареями та іншими опалювальними приладами. В таких умовах шкіряне покриття швидко втратить свої властивості, через що на поверхні можуть утворитись тріщини.

Для догляду за диванами, кріслами та іншими моделями м`яких меблів зі світлою жаккардовою або гобеленовою обивкою знадобиться пилосос або щітка для одягу. З їхньою допомогою позбавити поверхню від легких забруднень, пилу чи шерсті, не нанісши при цьому додаткової шкоди, буде набагато простіше.

Якщо у вашому інтер’єрі присутні меблі зі світлою велюровою обивкою, то слід потурбуватись про наявність м`якої губки в арсеналі речей для прибирання. Освіжити зовнішній вигляд предметів інтер’єру такого типу допоможе нанесення на брудні ділянки невеликої кількості миючого засобу.

Найменш вибагливими є світлі меблі з деревини. Догляд за ними включає у себе регулярне протирання поверхні серветкою, змоченою у молоці чи нежирних вершках. Після цього слід відполірувати її шерстяною тканиною. Завдяки таким простим діям, на які доведеться витратити лише кілька хвилин вільного часу, зовнішній вигляд білих меблів буде тішити вас в продовж тривалого періоду.  

Насправді догляд за світлими меблями потребує набагато менше зусиль та коштів, ніж може здатись на перший погляд. Дивани, крісла, столи, стільці, ліжка та шафи білого кольору навіть економ класу здатні додати інтер’єру вашого будинку особливої витонченості та стилю. Тож не слід вагатись перед тим, як купити меблі такого типу.

В магазині Брістоль представлено широкий асортимент продукції від українських виробників на будь-який смак, з-поміж якого ви неодмінно зможете підібрати щось для себе. Ми пропонуємо:

-          Зручні способи оплати та доставки товару;

-          Інформаційну підтримку в телефонному режимі;

-          Доступні ціни;

-          Приємні акційні пропозиції.

З магазином меблів Брістоль облаштувати своє житло буде набагато швидше та приємніше.

Повернутись
Зворотній зв'язок