Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Найкращі стилі інтер`єрів для невеликих квартир
  10.07.2019

Власники маленьких жител часто стикаються з труднощами, коли виникає потреба зробити перестановку або «освіжити» інтер`єр. Аби ремонтні роботи вдома щоразу не викликали у вас паніку та стрес, ми сформували список найбільш підходящих дизайнів для невеликих квартир. Обравши один з них, вам буде набагато простіше облаштувати свою квартиру й зробити її комфортною для всіх мешканців.

1. Контемпорарі.

Цей стиль вважається одним з найбільш сучасних. Він поєднує у собі риси функціональності, зручності та ергономічності – все те, чого так прагнуть отримати власники маленьких квартир. Одне з основних правил цього дизайну – оформити підлогу та стіни у наближених тонах. Декор рекомендують обирати лаконічний, меблі – модульні або моделі типу трансформерів. Краще всього, коли в такому інтер`єрі деякі елементи будуть виділятись за кольором чи формою.

2. Скандинавський.

Цей дизайн користується не меншою популярністю серед власників маленьких квартир. Мешканці скандинавських країв надзвичайно люблять і цінують світло, тож намагаються відповідним чином облаштовувати свої будинки.

У таких інтер`єрах стіни та стелю фарбують у світлі – білі або наближені до сірого кольори, підлогу вкривають деревиною світлих порід. Що стосується меблів, то у скандинавському дизайні перевага надається мінімалізму. В питанні декору те ж саме: чим менше і чим простіше, тим краще.

3. Лофт.

Невибагливий, лаконічний, творчий – так можна описати цей стиль оформлення інтер`єра. Він не схожий на спосіб облаштування квартири у традиційному розумінні: цей варіант неодмінно включає у себе наявність бетонних стін, труб, цегли – всього того, що зазвичай хочеться приховати під шпалерами чи закрити меблями. В такій атмосфері також хочеться бути неординарним, проявляти своє мистецьке начало, тож з гарнітуру надають перевагу лише найбільш необхідним предметам.

4. Хай-тек.

Він стає до вподоби тим, хто намагається «йти в ногу з часом» й залишається в курсі всіх технічних новинок. Візуально збільшити простір допомагає використання світлих кольорів та зонування приміщень. Стильним дизайн робить використання металу, пластику, скла та різноманітних поєднань цих матеріалів.

5. Функціоналізм.

Суть цього дизайну зрозуміла з самої назви. У оформленні, меблях, декорі й будь-яких інших елементах цього інтер`єру переважає функціональність, перевага надається якості та користі, а не зовнішній привабливості. Проте це не означає, що меблі й оздоблення в стилі функціоналізм скучне й одноманітне. Навпаки, цей дизайн є прикладом того, як палітра подібних один до одного кольорів може виглядати стильно.

Наша пропозиція

Незалежно від того, в якому стилі ви вирішите оформити свою квартиру, ключовим елементом кожного з них будуть меблі. Стати власником якісних та практичних меблів – мрія кожного господаря. Ми можемо вам у цьому допомогти, адже в нашому онлайн-магазині Брістоль представлено продукцію від найкращих українських меблевих фабрик. Столи, стільці, крісла, дивани, ліжка, комоди, шафи, тумби – все це й будь-які інші меблі купити за доступними цінами має можливість кожен охочий. В свою чергу, ми постараємось зробити все можливе, аби співпраця з магазином Брістоль принесла вам лише позитивні враження й задовільний результат, оплата провелась оперативно, а покупка дійшла до вас у максимально короткі терміни. За детальною інформацією звертайтесь за номерами гарячої лінії або у онлайн-чат на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок