Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Меблі від Бреда Піта
  29.11.2016

 

Напружений графік роботи, постійні зйомки, інтерв’ю та концерти не заважають зіркам шоу бізнесу та Голівуду займатись своїми улюбленими хобі і Бред Пітт не є винятком. Виявляється ще з 90-х років цей талановитий актор захопився колекціонуванням меблів та створенням власних ескізів. Результатом його багаторічної роботи стала витончена серія меблів, які вперше були представленні світові в 2012-тому році.

Як говорить сам Бред Пітт, в його плани не входив серійний випуск меблів, він бажав обставити свій дім унікальними речима створеними власноруч і запросив талановитого сучасного дизайнера Франко Полларо для обговорення плану їх виробництва. Результатом цієї співпраці стала повноцінна колекція меблів з назвою “Pitt-Pollaro”.

 

Бред з Франко швидко знайшли спільну мову, адже обоє захоплюються стилем арт-деко в інтер’єрі, який був витончено поєднаний з модернізмом та авангардними лініями в їхній колекції. В кольоровій гаммі переважають темні кольори натурального дерева, золоті відтінки текстилю та колір слонової кістки натуральної шкіри. У дизайні використані легкі конструкції, а також багато скла.

Головна ідея колекції виражається в безперервності ліній та плавності форм, які Пітт для себе почерпнув з роботи відомого англійського дизайнера Чарльза Макінтоша –“Троянда”. Його квітка виконана безперервною лінією, тому змушує задуматись над суцільністю життя, поєднання злетів та падінь, що нероздільно перетікають одне в одне.

 

Впродовж 4-ох років Пітт та Полларо створювали прототипи, поєднували функціональність та зручність з нестандартним дизайном, обговорювали деталі до отримання ідеального співвідношення краси та зручності.

Кожен виріб в серії “Pitt-Pollaro” виконується на замовлення вручну обмеженим тиражем. Усі вироби пронумеровані, мають сертифікат та проштамповані, що захищає їх від підробки та підтверджує високу якість роботи та абсолютну надійність матеріалів. Пітт та Полларо пропонують кілька варіантів обробки, тому деякі предмети з колекції є унікальними через рідкість та особливість використаних матеріалів.

 

 

В набір зіркових меблів входить:

  • Двоспальне ліжко з чорного дерева, поєднаного з натуральною шкірою та нікелем.
  • М’які крісла. Оббиті натуральною шкірою слонового кольору (2 варіанти виконання).
  • Скляні столики на металевих фігурних ніжках (4 варіанти)
  • Дерев’яний стіл
  • Модульні полиці
  • Мармурова ванна
  • Дерев’яна плита з горіхового дерева.

Обидва автори поставили на кожному екземплярі свої автографи, тому зовсім не дивно що вартість одного предмету з комплекту становить від 30-ти до 50-ти тисяч доларів. Незважаючи на захмарні ціни, меблі“Pitt-Pollaro”, активно розкуповують колекціонери та заможні шанувальники творчості  майстрів зі всього світу.

 

Якщо ви не готові витрачати десятки тисяч доларів на меблі, але бажаєте користуватись лише найкращим ми, магазин Брістоль, пропонуємо купити меблі українського та європейського виробництва, які  не поступаються якістю, але приємно відрізняються ціною, що робить їх кращою альтернативою зірковим меблям.

 

 

Повернутись
Зворотній зв'язок