Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Меблі в скандинавському стилі
  30.04.2019

З-поміж усіх існуючих на сьогоднішній день стилів оформлення інтер`єрів скандинавський стиль здобуває все більше і більше прихильників по всьому світу. Його використовують для оформлення як житлових, так і робочих приміщень і в обох випадках він виглядає гармонійно.

Загальна інформація

Ідейним натхненником скандинавського стилю вважається північний клімат з притаманними для нього довгими зимами й низькими температурами. Для жителів скандинавських країн сонячне світло – неабияка цінність, тож інтер`єри своїх помешкань вони намагаються робити якомога світлішими.

В основі скандинавського дизайну загалом та меблів у цьому стилі зокрема основним кольором виступає білий, його можуть доповнювати також світлі відтінки сірого й бежевого. В цій палітрі оформлюють стіни, стелю, вікна, предмети декору й меблі. Завдяки такому рішенню площа приміщення стає візуально більшою.

Скандинавські інтер`єри на перший погляд можуть видатись аскетичними, проте в притаманному їм мінімалізмі є все необхідне для забезпечення затишної атмосфери та комфорту. Облаштування вітальні, спальні, кухні чи будь-якої іншої кімнати відповідно до цієї тенденції передбачає використання невеликої кількості лаконічних, проте функціональних та зручних предметів.

Характерні особливості меблів

Для виготовлення меблів у скандинавському стилі використовують переважно світлі породи дерева. Особливість  предметів інтер`єру з цих матеріалів в тому, що в процесі обробки зберігається їхня природна фактура. Деревину використовують не тільки для створення меблів, а й рам, панелей для обшивки стін, покриття підлоги тощо.

З природних матеріалів використовують також камінь, кераміку, бавовну, шкіру, замшу, шерсть, льон. Особливості скандинавському інтер`єру додає використання металічних і склянних деталей.

Меблям в скандинавському стилі притаманно:

-          світлі кольори;

-          прості форми конструкцій;

-          натуральні матеріали;

-          функціональність;

-          практичність;

-          ергономічність;

-          лаконічність.

Ключовою складовою меблевої композиції для вітальні у скандинавському стилі являється диван. Незалежно від того, якою буде його конструкція (класична розкладна, модульна чи це буде диван-трансформер) пріоритетною характеристикою залишається зручність. В скандинавському інтер`єрі обирають переважно дивани з чохлами пастельних кольорів, проте оббивка може бути як однотонною, так і з незначним принтом у клітинку чи простим візерунком.

Меблі у скандинавському стилі – це завжди продумана й правильна геометричність, легкість конструкцій. Оформлені відповідно до правил цього дизайну приміщення призначені для комфортного та стильного життя, адже включають у себе не лише необхідні для проживання предмети, а й естетичні та зручні елементи.

Не обходиться скандинавський інтер`єр і без стелажів. Шафи та полиці роблять широкими і відкритими й розміщують на них не тільки книги, а й декор у вигляді картин, невеликих скульптур та інших дрібниць.

Що ми пропонуємо?

Онлайн-магазин меблів «Брістоль» - це місце, де ви можете ознайомитись з асортиментом продукції від відомих українських меблевих фабрик й купити бажаний для себе варіант. Окрім великого вибору товарів, своїм покупцям ми надаємо можливість обрати найбільш оптимальний спосіб оплати, замовити доставку по Львову й Львівській області, а також за потреби звернутись до наших консультантів для отримання додаткової інформації за номерами гарячої лінії, вказаними на сайті.

Бажаємо вам приємних покупок в магазині меблів «Брістоль» й сподіваємось на плідну співпрацю!

Повернутись
Зворотній зв'язок