Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Меблі-трансформер: креативність та комфорт
  19.06.2017

Власники малогабаритних квартир знають як складно організувати простір таким чином, щоб в приміщенні знаходились всі найнеобхідніші меблі і водночас не відчувалось їхнього нагромадження. Корисною дизайнерською розробкою у цьому випадку є меблі-трансформер, що можуть задовольнити обидві потреби. Для господарів великих приміщень такий тип меблів постає родзинкою інтер’єру, адже інколи ліжко може неочікувано перетворитись у компактну шафу, а невелика тумба – у повноцінне робоче місце. В цій статті ми пропонуємо вам познайомитись з найбільш унікальними зразками дизайнерського гарнітуру.

Ми всі звикли до традиційних обідніх столів, які мають прямокутну форму. Деякі з них можуть розкладатись, завдяки чому їхня поверхня збільшується і з’являється можливість вдало розмістити за ним немало гостей. Достатньо поширеним варіантом в останній час є круглі столи, які додають інтер’єру кухні певного шарму. Обідній стіл Giro від італійського бренду Bontempi Casa - це поєднання краси та функціональності, стіл-трансформер з двома круглими стільницями, одну з яких за потреби можна розкласти.

Ще одним, важливим для багатьох людей, елементом інтер’єру є журнальний столик. Він може слугувати і для проведення чаювання з друзями, і місцем для зберігання журналів чи газет або просто доповнювати дизайн. Говорячи про меблі-трансформер, неможливо не згадати про британський бренд Chelsom та їхній сет з трьох столиків. Кожен з столиків є трошки меншим за розміром від попереднього, тому його можна легко засунути один під одного і тим самим збільшити простір. Та навіть у складеному вигляді ці меблі мають цікавий вигляд та можуть виконувати свою основну функцію.

Для тих, хто намагається виділити в своїй квартирі окреме місце для читання, один з італійських виробників Cerruti Baleri створив стелаж-трансформер. В певний період часу ці меблі можуть виконувати функцію книжкової шафи, а через декілька хвилин перетворитись у компактний пуф. Такий стелаж у розгорнутому вигляді використовують навіть як драбину!

Дизайнерська студія Centrala з Варшави працювала над тим, аби якимось чином збільшити простір невеликої квартири. І їхній результат перевершив будь-які очікування. Вдалим рішенням для кухні та вітальні став прихований стіл, який, по суті, є частиною стіни. За потреби стільницю можна розкласти і отримати повноцінне місце для приготування їжі, прийому гостей чи навіть роботи. Перевага такого столу-трансформера – це надзвичайна економія місця та яскравий дизайн.

Milano Bedding, італійська студія меблів, презентувала чудове рішення для невеликих спалень. В закритому вигляді це шафа для книг, іграшок чи інших дрібних речей, яка за допомогою підйомного механізму за декілька секунд трансформується у односпальне зручне ліжко.

Наш інтернет-магазин пропонує Вам купити меблі для дитячої кімнати, вітальні, офісу чи будь-якого іншого інтер’єру за доступними цінами. Ми завжди радо надамо додаткову інформацію, допоможемо підібрати відповідні меблі та зробити правильний вибір. Пишіть, телефонуйте чи заходьте до нас.

Магазин меблів Bristol – це правильний вибір!

Повернутись
Зворотній зв'язок