Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Крісло-трансформер як сучасний вид меблів
  29.03.2020

Якщо провести опитування серед великої кількості людей різного віку та соціального статусу, то можна отримати приблизно однакову відповідь на запитання «Якою повинні бути меблі в домашньому інтер’єрі?». Висока якість, функціональність та зручність – ось основні критерії для будь-яких предметів житлового приміщення й особливо для м’яких меблів. В цій статті ми хочемо розповісти про одну з відносно недавніх розробок, яка за короткий час змогла отримати прихильність любителів затишку. Йтиметься про крісла-трансформери.

Конструкція

З назви можна зрозуміти, що ці меблі можуть приймати різні форми й за потреби трансформуватись у моделі потрібного розміру. Саме це заполонило серця багатьох покупців, особливо власників невеликих за площею приміщень. Деякі елементи крісла такого типу є рухомими, вони можуть від’єднуватись чи поміщатись у приховану нішу. Ця особливість, відсутня у конструкції класичних крісел, робить меблі більш ергономічними, функціональними та компактними. Крім того, такі модифікації додають оригінальності зовнішньому вигляду крісла.

Плюси та мінуси

Список переваг меблів-трансформерів може втішити навіть найбільш прискіпливих користувачів. До нього зараховують:

-          зручність та можливість підлаштувати конструкцію відповідно до власних потреб та особливостей;

-          довговічність завдяки використанню надійних механізмів розкладання-складання;

-          різноманітний дизайн, що передбачає наявність великої кількості моделей у широкій палітрі кольорів, використання матеріалів різних фактур;

-          легкість використання, завдяки чому впоратись з механізмом трансформації зможе навіть дитина;

-          мобільність та компактність.

Безумовно, не обійтись і без недоліків. Навіть при використанні високоякісних матеріалів з часом зовнішній вигляд меблів може втрачати свою привабливість. Зважаючи на це, рекомендується обирати моделі зі змінними чохлами. За потреби їх можна буде з легкістю зняти, самостійно привести до ладу чи віддати в хімчистку або й взагалі замінити на інші задля оновлення інтер’єру.

Проблема може виникати й з механізмом трансформування. Меблі – це те, на чому не варто економити. Витративши менше при покупці нових предметів інтер’єру, ви можете стати одним з тих, хто згодом буде вимушений робити додаткові витрати на ремонт покупки або її заміну. Тому краще всього надавати перевагу продукції перевірених виробників, в якості та надійності яких не доведеться сумніватись.

Наша пропозиція

Вашій увазі представлено каталоги нашого онлайн-магазину меблів та товарів для затишку в домі «Брістоль». Зручний інтерфейс сайту, широкий асортимент товарів, доступні ціни й оптимальні умови доставки й оплати допоможуть вам отримати задоволення від шопінгу в Інтернеті. Крім того, ми завжди готові поділитись з вами більш детальною інформацією чи корисними для рішення купити меблі порадами в телефонному режимі. Номери гарячої лінії Брістоль зможете знайти на сайті. Вдалих покупок!

Повернутись
Зворотній зв'язок