Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Колекція креативних полиць
  03.09.2018

Практично у кожній кімнаті, незалежно від її призначення, потрібна певна система збереження речей. Звичними для нас меблями такого роду вже давно стали полиці та стелажі. Високі або низькі, прямокутні чи квадратні, з дерева чи пластику – на сьогодні їх існує безліч. В цій статті ми вирішили розповісти вам про найбільш оригінальні моделі полиць, чудернацький вигляд яких не применшує їхню функціональність.

Руйнування стереотипів

Хто сказав, що полиці обов’язково повинні бути правильних форм? Стати чудовим місцем для розташування книг чи різних дрібничок зможуть і трикутні меблі! Вони додадуть оригінальності і вітальні, і дитячій кімнаті і навіть робочому кабінету. Й свідчитимуть про те, що господар приміщення – любитель експериментів й не боїться втілювати у своє життя шалені ідеї. А завдяки тому, що вони кріпляться до стіни, використовувати простір кімнати можна буде більш раціонально.

Все геніальне – просто

В останні десятиліття значної популярності здобув стиль хай-тек. В більшій мірі через те, що ця дизайнерська тенденція являється розумним поєднанням простоти й функціональності. В такому інтер’єрі гармонійно будуть виглядати полиці «без нічого зайвого». Чіткість ліній та приємна палітра кольорів доповнять загальний дизайн приміщення й налаштують на потрібну робочу атмосферу.

Вражаюча компактність

Для любителів світла й вільного простору у своєму кабінеті чи вітальні завжди дуже складно відшукати меблі, які не обтяжували б інтер’єр. Проте ці полиці-стелаж нікого не залишать байдужим! Деталі з фанери доступно скласти у велику функціональну шафу для книг, а за потреби – зменшити його висоту, ширину чи кількість полиць. Такі меблі – мрія мінімалістів та тих, хто прагне облаштувати ергономічний інтер’єр.

Безпрограшний варіант

Деревина – один з тих матеріалів, меблі з якого здатні прослужити на славу впродовж багатьох років. Саме тому при облаштуванні житла надають перевагу саме дерев`яним столам, стільцям, шафам та полицям. Творчі вміння та фантазія сучасних майстрів втілюються у гарнітур вражаючих форм, тож придбати надійну, довговічну та креативну полицю без проблем зможе кожен, хто цього прагне.

Наша пропозиція

Речі, які оточують людину, неодмінно повинні надихати її та приносити естетичне задоволення. Особливо це стосується предметів інтер’єру в приміщеннях, де доводиться проводити багато вільного часу. В магазині меблів Брістоль у вас є можливість ознайомитись з асортиментом продукції від кращих фабрик України, головними характеристиками якої є практичність, надійність та функціональність.

Ми співпрацюємо з такими брендами, як:

-          Гербор;

-          Міромарк;

-          БРВ Україна;

-          Світ Меблів;

-          Дрімка;

-          Арбор Древ та низкою інших.

Якщо ви маєте бажання купити меблі, які могли б тішити вас щодня й про покупку яких вам не довелося б пошкодувати, - ми неодмінно знайдемо що вам запропонувати!

Повернутись
Зворотній зв'язок