Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Класичні дивани у дизайні вітальні
  29.12.2019

Попри стрімкий розвиток різноманітних стилів оформлення інтер’єрів, класика завжди залишається актуальною. Класичні елементи дизайну користуються попитом в дизайнах різних приміщень: як житлових, так і офісних. Особливо це стосується м’яких меблів. Класичні дивани – чудовий приклад меблів у класичному стилі.

На сьогоднішній день існує велика кількість меблевих компаній, які виготовляють продукцію, що дійсно заслуговує уваги. Це створює чудову можливість вибору й тим самим ускладнює процес покупки.

Як обрати диван?

Важливий критерій для вибору дивана для вітальні – це його призначення. Для одних господарів ці меблі будуть лише частиною обстановки місця, де будуть проводитись чаювання й святкові трапези, прийоми гостей та вечори в колі сім’ї. Для інших диван у вітальні може використовуватись у якості спального місця. У цьому випадку диван повинен мати зручний та надійний механізм розкладання, оскільки меблі будуть часто трансформовуватись.

Класичні дивани можуть мати розкладні механізми, серед яких найбільш поширеними є:

-          «диван-книжка»;

-          «акордеон»;

-          «дельфін».

Для невеликих за площею квартир найбільш оптимальним вибором стане диван з механізмом «акордеон», оскільки у складеному вигляді він займає дуже мало місця, й легко розкладається.

Диван у вітальні повинен бути зручним й забезпечувати достатньо місця для всіх мешканців та можливих гостей (від 5 посадкових місць). Класичні меблі у інтер’єрі цієї кімнати переважно мають глибокі сидіння, масивні підлокітники та високу спинку. Також диван можна використати у якості елемента, на якому можна зробити вдалий акцент, приховати дефекти оформлення й підкреслити переваги.

Для класичного інтер’єру краще всього підходять оббивки в натуральних пастельних тонах. Також варто врахувати колір стін, оскільки підбираючи меблі в тон їхнього оформлення ви можете «втратити» їх на загальному фоні. Якщо ж ви все-таки надали перевагу одному й тому ж кольору в оздобленні вітальні, використайте яскравий дрібний декор, подушки чи покривало для створення контрасту.

Наша пропозиція

На нашому сайті кожен охочий може ознайомитись з каталогами товарів від відомих українських брендів й купити меблі за доступними цінами, витративши на це всього кілька хвилин вільного часу. Окрім диванів, магазин Брістоль пропонує вашій увазі столи, стільці, ліжка, крісла, тумби й багато іншого.

Повернутись
Зворотній зв'язок