Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Які рослини обрати для домашнього інтер`єру?
  31.05.2019

Далеко не всі задумуються над тим, наскільки багато факторів впливає на чистоту повітря, яким ми дихаємо. Засоби для прибирання та догляду за особистою гігієною, побутова техніка – все це існує у наших домівках й може виділяти речовини, які можуть нашкодити нашому здоров`ю. Хоч трохи покращити ситуацію й очистити повітря у квартирі допоможуть вазони. Існує велика кількість різних рослин й кожна з них володіє особливими властивостями. Ми виокремили 5 найбільш відомих та поширених вазонів для дому, завдяки яким повітря в житлі стане чистішим. Серед них:

1. Алоє.

Ця рослинка відома багатьом завдяки своїм лікувальним властивостям. Сік алоє використовують для того, щоб позбутись застуди, опіків, проблем із зором та інших хвороб. До цілющих властивостей належить і його здатність добре очищати повітря. Тож розмістивши такий вазон на тумбі поряд з ліжком, у вітальні чи будь-якій іншій кімнаті, ви забезпечите себе красою та свіжістю!

2. Сансевієрія.

Цей невибагливий і вишуканий на вигляд вазон також часто обирають для доповнення інтер`єру. На відміну від алоє, його можна поливати лише раз на місяць. Та й з очищенням повітря ця рослина справляється дуже добре.

3. Драцена.

Ще один вазон, який не потребує особливих умов для свого існування та догляду. Існує понад 40 видів цієї рослини, тож можна буде з легкістю підібрати той варіант, який якнайкраще «впишеться» в дизайн квартири. Драцені під силу очистити повітря у вашому домі від токсичних речовини, проте зауважте, що їх слід розміщувати якомога далі від домашніх улюбленців.

4. Хризантема.

Ця улюблена багатьма господинями квітка може рости як у саду надворі, так і в горщечку на підвіконні! Окрім естетичної краси, хризантеми приносять користь, очищуючи повітря від формальдегіда, бензола й інших токсичних речовин. Хризантеми бувають різних видів, кольорів та розмірів, тож кожен охочий зможе відшукати в асортименті цих рослин свого фаворита.

5. Фікус.

Цей вазон – своєрідне кімнатне дерево! Деякі фікуси здатні досягнути до метра висоти, а деякі – ще більше.  Це варто обов`язково врахувати й розміщувати рослини такого виду у просторих приміщеннях. При бажанні можна створити вдома справжній ліс, розмістивши у кімнаті відразу кілька фікусів. Так інтер`єр стане «живим» та екологічним.

Не забути про меблі!

Для того, щоб вдома було комфортно та безпечно, окрім декоративних рослин, слід, перш за все, подбати про меблі. Якщо гарнітур вашої спальні, кухні й інших приміщень буде виготовлений з натуральних та якісних матеріалів, то повітря та загальна атмосфера вдома стане у рази кращою!

Пропонуємо вашій увазі широкий асортимент товарів від відомих українських торгових марок за доступними цінами у нашому онлайн-магазині Брістоль. Кожен охочий може ознайомитись з каталогом ліжок, столів, стільців, крісел, тумб, комодів й інших меблів, скориставшись своїм комп`ютером або смартфоном й приділивши цьому мінімум вільного часу. Купити меблі у нас – справа кількох хвилин, результат якої зможе радувати вас впродовж дуже довгого часу.

Повернутись
Зворотній зв'язок