Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як визначитись зі зручним робочим кріслом?
  05.06.2019

Майже кожна сучасна людина має вдома комп`ютер, перед монітором якого проводить щовечора по кілька годин. А декому доводиться знаходитись у сидячому положенні ще й впродовж всього робочого дня у офісі. Як результат – проблеми зі здоров`ям та поганий настрій. Аби не допустити появи дискомфорту у своєму житті, слід забезпечити собі максимально зручні умови для роботи. Чому б не почати з крісла?

Моделі комп`ютерних крісел, представлених на українському ринку, вирізняються функціональністю та зручністю. За потреби їх можна регулювати, змінювати висоту сидіння, нахил основи спинки та підлаштовувати під себе низку інших елементів.

Змінювати положення під час роботи – одна з основних порад лікарів-ортопедів. Їхні рекомендації враховуються при розробці нових моделей офісних меблів, тож сучасні крісла для офісу не лише стильно виглядають, а й «прислухаються» до рухів своїх власників.

Хороше офісне крісло – це крісло, яке можна повністю налаштувати, зважаючи на свою вагу, зріст тощо. Відповідно до кожної з частин тіла людини, яка дотикається до крісла, регулюється той чи інший елемент його конструкції.

Всі робочі крісла оснащені коліщатками. На відміну від звичайних стільців чи крісел, це дозволяє значно простіше переміщувати меблі по кімнаті, практично не докладаючи зусиль.

Підлокітники

Ця поверхня необхідна для того, щоб в перерві між роботою можна було розслабити руки. Опція регулювання цієї частини крісла є дуже важливою, оскільки залежно від того, як високо вони будуть розміщуватись, залежить рівень напруженості м`язів рук. Є три типи регулювання підлокітників:

-          по довжині;

-          по висоті;

-          та по відстані між ними.

Сидіння

Регулюванню сидіння слід приділити не менше уваги. Площа поверхні сидіння повинна бути достатньою для того, щоб між внутрішнім згином коліна та краєм крісла поміщався кулак. Конструкції низки сучасних крісел передбачають регулювання сидіння за глибиною. Деякі з них можна налаштовувати і за рівнем пружності, оскільки цей критерій теж значним чином впливає на зручність експлуатації.

Спинка

Особливо важливою функцією для будь-якого офісного крісла є можливість регулювати спинку. Завдяки цьому вдасться створити максимально підходящі умови для вашого хребта, враховуючи особливості його будови, а також загального фізичного стану ваших м`язів спини. Глибину спинки можна налаштувати так, як вам буде зручно.

Опора

Регулювання висоти присутнє практично у всіх моделях крісел для роботи в офісі або вдома. Принцип цього механізму досить простий: легким рухом сидіння опускається вниз або підіймається вгору на потрібний для власника рівень. Це необхідно для того, аби можна було підлаштуватись відповідно до висоти робочого столу та розмістити коліна під кутом 90 градусів.

Підголовник

Цей елемент мають далеко не всі крісла. Підлокітник підтримує шию, завдяки чому м`язи цієї частини тіла не перенапружуються під час довготривалої роботи. В деяких конструкціях доступно регулювати не тільки висоту підголовника, а й кут його нахилу.

Де купити офісне крісло?

Окрім врахування всіх вище перерахованих критеріїв, слід відповідально поставитись й до вибору виробника меблів. Не даремно говорять, що ім`я бренда – це свідчення якості його продукції.

Онлайн-магазин Брістоль пропонує вашій увазі товари лише перевірених меблевих компаній України, які змогли здобути прихильність покупців з різних регіонів. Ознайомитись з асортиментом товарів можна у будь-який зручний час на нашому сайті. За потреби – звертайтесь на гарячу лінії магазину Брістоль. Наші менеджери зроблять все можливе для того, аби рішення купити меблі у нас принесло вам позитивні враження й задовільний результат.

Повернутись
Зворотній зв'язок