Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як створити затишок у домі
  18.03.2020

Поняття затишку та визначення його основних складових є дуже індивідуальним. Для когось затишок – це наявність каміну, для когось – велика кількість живих рослин, хтось вважає, що ідеальний інтер’єр повинен бути мінімалістичним, а хтось, навпаки, надає перевагу різноманітному текстилю та дрібним елементам декору. В цій статті ми спробуємо знайти відповіді на основні питання й допомогти виокремити основні принципи створення затишку в домі.

1. Запитання – відповідь.

Прочитати кілька книг на тему правильного створення дизайнів інтер’єра чи переглянути записи лекцій видатних митців недостатньо. Установки зі сторони професіоналів, безумовно, принесуть користь, однак оскільки житло – це місце, де людина повинна почуватись комфортно, слід визначити, що саме являє собою комфорт особисто для вас. Задавайте собі питання, спробуйте візуалізувати будинок мрії й порівняти його з місцем, у якому ви проживаєте на даний момент. З часом ви неодмінно знайдете відповіді на бажані питання й зможете визначити, у якому напрямку слід рухатись.

2. Позбутись зайвого.

Цей крок може бути одним з найскладніших, адже розлучитись з улюбленими речами, навіть якщо в них вже давно немає ніякої потреби і якщо вони не використовувались впродовж дуже довгого часу, вдається не відразу або не вдається взагалі. Постарайтесь залишити в інтер’єрі тільки ті предмети, з якими у вас пов’язані приємні спогади. Все решта без зайвих зволікань відправляйте на смітник або на благодійність, очистивши свій будинок та своє життя від непотрібного багажу.

3. Акцент на світло.

Світло, незалежно від того чи це промені денного сонця чи штучні джерела освітлення, здатне зробити інтер’єр приємним. Подбайте про те, щоб кожна зона будинку була освітлена відповідно до її призначення: в куточку для читання поставте потужний красивий торшер, поряд з ліжком невеликі світильники, в робочому кабінеті – лаконічну функціональну лампу тощо.

4. Важливість м’яких меблів.

Саме ці предмети інтер’єру задають рівень затишку. Стосується це абсолютно будь-яких інтер’єрів – як бібліотеки чи офісу, так і вітальні чи дитячої кімнати.

Основа затишного та комфортного приміщення – зручні та привабливі на вигляд м’які меблі. У більшості випадків саме диван стає місцем для відпочинку, тож до його вибору слід віднестись з особливою відповідальністю та уважністю до найменших деталей.

Підібрати ідеальний варіант дивану, крісла, столів, стільців й будь-яких інших предметів інтер’єру вам допоможе онлайн-магазин меблів «Брістоль». На нашому сайті представлено продукцію від перевірених часом а авторитетних вітчизняних брендів. Прийнявши рішення купити меблі в режимі онлайн, ви не лише зможете зекономити свій час, а й кошти.

Будь-яка позиція в списку товарів у наявності може заслуговувати на шанс стати доповненням вашого житла. Доступні ціни, великий асортимент, зручний інтерфейс, а також швидка доставка та висока якість продукції – все це без зайвої скромності ми готові включити у список переваг співпраці з «Брістоль». Переконайтесь у цьому самі! А якщо виникнуть питання – телефонуйте або пишіть нашим менеджерам. Необхідні контакти знайдете на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок