Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як обрати стілець?
  05.12.2019

Більшість часу впродовж дня сучасна людина проводить у сидячому положенні. Такий спосіб життя може негативно впливати на самопочуття й загрожувати появою серйозних проблем зі здоров’ям, зокрема порушенням кровообігу, нерівномірним навантаженням на м’язи, болем у спині, викривленням хребта тощо. Крім того, незручні умови під час сидіння в офісі чи вдома можуть впливати на зниження концентрації й підвищення загального рівня втоми. Зважаючи на все це, слід дуже серйозно й уважно підходити до вибору меблів, особливо стільців.

Про види стільців

Одним з основних критеріїв вибору меблів цього класу являється м’якість. Стільці класифікують на три категорії:

-          м’які;

-          напівм’які;

-          жорсткі.

Перший тип – це надзвичайно зручні меблі, товщина настилу яких становить 30-50 мм й має пружини. Напівм’які стільці – без пружин й з менш рельєфною поверхнею, а середня товщина настилу – від 20 до 40 мм. Стільці жорсткого типу являються найбільш лаконічними й простими моделями, для виготовлення яких не використовується жодних додаткових матеріалів для утворення настилу. Асортимент жорстких стільців складають переважно моделі з металу, соломи, дерева тощо.

Що врахувати при виборі стільців

Існує декілька загальних рекомендацій щодо покупки нових меблів:

1. Для того, щоб стегна не піддавалось надмірному навантаженню, краще всього обирати стільці з заокругленою облямівкою.

2. Форму спинки варто підбирати, враховуючи індивідуальні особливості та відчуття зручності. Найкращими вважаються крісла зі спинками, що забезпечують рівномірний розподіл навантаження на хребет.

3. Надавати перевагу стільцям з м’якою оббивкою з водонепроникних матеріалів. Це дозволить подовжити термін використання меблів й зробить їх більш практичними.

4. Високий рівень зручності можуть забезпечити стільці з підлокітниками. Важливо аби підлокітники знаходились на рівні, при якому руки розміщувалися б вільно. Якщо лікті будуть впиратись в підлокітники, а плечі будуть підняті, це може призвести до викривлення хребта. Тож слід підбирати стільці такого типу індивідуально.

5. Якщо це офісний стілець з опорою на коліщатка, то важливо врахувати, що для твердої підлоги коліщатка мають бути м’якими і навпаки для підлоги з м’яким покриттям.

Де купити меблі в Україні?

Онлайн-магазин Брістоль пропонує вашій увазі велике різноманіття меблів від відомих українських виробників. Окрім стільців, столів, комплектів для вітальні, спальні чи дитячої кімнати, а також офісного приміщення або домашнього робочого кабінету на нашому сайті ви можете обрати для себе комфортні матраци, футони, топпери й багато інших корисних та привабливх на вигляд предметів інтер’єру.

За потреби отримати детальну інформацію про товари, бренди, доставку чи способи оплати сміливо звертайтесь за вказаними на нашому сайті номерами чи пишіть на email. Ми ж постараємось надати вам кваліфіковану консультацію у короткі терміни й зробити так, аби співпраця з Брістоль принесла вам лише позитивні враження.

Повернутись
Зворотній зв'язок