Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як облаштувати робочий кабінет вдома?
  21.04.2017

Сьогодні віддалена робота стає все більш популярною, а самі фрілансери створюють необхідну для праці атмосферу прямо у себе вдома. Але не завжди результат виправдовує очікування. Часто доводиться зіштовхуватись із тим, що домочадці відволікають та заважають робочому процесу. Щоб ви могли уникнути зовнішніх подразників, працюючи вдома, ми пропонуємо вам декілька корисних порад про те, на що саме варто звернути увагу в облаштуванні домашнього кабінету.

Вибір приміщення

Чудово, коли є можливість виділити для створення власного кабінету окреме приміщення, але, на жаль, далеко не всім так пощастило. Більшості «домосідів» доводиться поєднувати в одній кімнаті офіс та, скажімо,спальня або вітальню. Що ж краще підходить саме для цієї мети комбінованого простору? По-перше, приміщення має спонукати до продуктивної роботи, задавати відповідний настрій, саме тому не варто, щоб це було місце, де ви зазвичай відпочиваєте. Такі кімнати, як спальня, створюють відчуття спокою та розслабленості, а отже зовсім не підходять для довгого процесу роботи.

Кращим варіантом стане вітальня, бо цей тип приміщення, як правило, має більшу площу, а отже дозволяє розмістити ще й офісний стіл. Хоча в цьому випадку існує ризик постійно стикатися із увагою своїх співмешканців, але й з цим можна впоратися. Використання ширм – чудовий спосіб відгородити персональний робочий простір та зосередитись на необхідному завданні. В якості такого відокремлення можна використовувати як спеціальні ширми, так і стелажі.Якщо ж ви – щасливий власник окремого приміщення, яке цілком і повністю відповідає призначенню кабінету, варто продумати кожну деталь, а особливо освітлення.

Освітлення та оформлення

Наявність великого вікна в домашньому кабінеті вирішує більшість проблем із розташуванням меблів, адже немає прив’язки до конкретного місця. Але в будь-якому разі, яким би не було за розмірами вікно, поставити стіл саме біля нього буде ідеальним рішенням. Це не тільки економія електроенергії у денний час, але й додатковий комфорт за рахунок м’якого природного світла. Світло повинно падати з лівого боку, але якщо немає можливості розмістити стіл таким чином, варто замінити його лампою із розсіяним світлом. Чому саме з розсіяним? Причина такого вибору в тому, що занадто яскраве та холодне освітлення сприяє різкому сприйняттю та часто асоціюється з кабінетом лікаря. Занадто приглушене світло сприяє розслабленню, що також зовсім небажано під час роботи.

Голі стіни будуть сильно напружувати, це очевидно, тому варто попіклуватися про відповідні аксесуари для вашого домашнього офісу. Акваріум та книжкові полиці стануть чудовим способом відволіктися на щось приємне після довгої праці. Коробка цукерок, або шоколаду – невід’ємний атрибут активної мозкової діяльності, а коли вони під рукою в необхідний момент – це вдвічі більш приємно. Всі деталі декору ви можете продумати самостійно в залежності від ваших зацікавлень та настрою, а от хороші офісні меблі треба ще знайти. Інтернет магазин Брістоль пропонує великий вибір найкращих моделей для кабінету. На нашому сайті ви можете купити меблі  для будь-яких приміщень за дуже приємними цінами.

Повернутись
Зворотній зв'язок