Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Еклектика в ідеях сучасних дизайнерів інтер’єрів
  31.01.2020

Створення інтер’єру – справа, що дозволяє втілити свої мрії у життя. Сучасні дизайнери не бояться експериментувати з формами, текстурами та кольорами, чим доводять, що поєднання непоєднуваного може принести успішний результат. В цій статті ми вирішили поділитись з вами прикладами робіт кількох всесвітньо відомих майстрів облаштування житлових та офісних приміщень.

Нейт Беркус (Nate Berkus)

Інтер’єри цього митця здобули популярність завдяки новаторському та дуже доречному еклектичному підходу. Нейт уміло поєднує фактури, які, здавалось би, не мають нічого спільного й навряд чи виглядатимуть гармонійно в компанії (до прикладу, металічний глянець і натуральну деревину). Нейт вважає, що будинок – це відображення стилю життя людини й кожен інтер’єр повинен мати свою унікальну історію.

Емілі Хендерсон (Emily Henderson)

Основна тенденція в інер’єрах цієї дизайнерки – використання яскравих кольорів та живих рослин. Емілі без страху експериментує з текстурами, довіряючи лише власним відчуттям й беручи за основу власні вподобання. «Будьте цікавими й загадковими, й якщо вас не завжди розуміють – не біда»  - таку думку висловлює дизайнерка.

Джонатан Адлер (Jonathan Adler)

Цей дизайнер славиться своїм беззаперечним смаком, відчуттям стилю й вмінням проектувати й втілювати в життя навіть найскладніші ідеї. На думку Джонатана, не існує жодних законів правильного декору й чітких правил облаштування приміщень, яких неодмінно потрібно дотримуватись. Митець надає перевагу теплим пастельним тонам й оригінальним елементам оздоблення.

Тодд Селбі (Todd Selby)

«Я ходжу в гості до цікавих людей і дивлюсь на те, як вони живуть. Також я багато спостерігаю й часто знаходжу навколо себе цікаві сюжети. Це надихає мене на створення незвичайних речей» - розповів Тодд в одному зі своїх інтерв’ю. Митець вважає, що інтер’єр повинен говорити сам за свого господаря. Меблі незвичних форм, багато декору, яскраві кольори – все це, на думку дизайнера, повинно мати місце в інтер’єрах як житлових, так і робочих приміщень.

Наша пропозиція

З онлайн-магазином меблів «Брістоль» у вас також з’явиться можливість відчути себе справжнім професіоналом у питаннях облаштування житла. У наших каталогах представлено велике різноманіття столів, стільців, ліжок, крісел, комодів й інших предметів інтер’єру, що дозволять вам створити бажаний інтер’єр, не витрачаючи при цьому всіх заощаджень.

Зручний та зрозумілий інтерфейс сайту, доступні ціни, великий вибір товарів, можливість обрати оптимальний спосіб оплати та замовити доставку прямо під двері – лише декілька пунктів зі списку переваг співпраці з Брістоль! А якщо у вас виникнуть додаткові питання чи бажання дізнатись більше про бренди чи особливості продукції – не соромтесь телефонувати на нашу гарячу лінію. всі необхідні контактні дані вказані на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок