Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Дизайнерські рішення в неокласичному стилі
  20.09.2018

З-поміж багатьох стилів інтер’єру унікальним поєднанням витонченості, пишності, прагматичності й практичності являється неокласичний стиль. Приміщення, для оформлення яких використовують саме таке дизайнерське рішення володіють особливою аристократичною атмосферою й часто їхніми власниками стають любителі простоти у вишуканих речах.

В чому особливість неокласики?

Перш за все, в тому, що цей дизайн використовує звичні матеріали по-новому. Завдяки вдало підібраному декору, витончених аксесуарів та красивих меблів неокласичний стиль може виглядати цілком гармонійно практично в будь-якому приміщення будинку. 

Особливою у цьому стилі є і кольорова гамма. Для оформлення квартири у неокласиці використовують натуральну палітру відтінків та їхнє гармонійне поєднання, намагаючись уникати яскравих та контрастних акцентів.

Неокласичний стиль вирізняється лаконічністю у питанні кількості меблів та їхнього розміщення. В такому інтер’єрі надається перевага світлу та простору, тож гарнітур являє собою компактні та функціональні предмети.

Чи не кожна річ у неокласичному інтер’єрі підбираються з метою їхнього гармонійного поєднання та збереження правильних пропорцій. Важливий стилістичний елемент оформлення приміщення – використання природних мотивів у візерунках та орнаментах. Це зустрічається не лише в текстилі, а й на шторах, килимах. Ці нюанси доречно розбавляють притаманну неокласичному дизайну стриманість.

Які меблі обрати для створення неокласичного інтер’єру?

Безумовно, межа можливостей залежить від вподобань та фінансових можливостей власника приміщення. Проте існує і стандартний та безпрограшний комплект меблів, який часто обирається для облаштування житлових приміщень такого типу.

М`які кутки, дивани, крісла, оригінальні журнальні столики, прикрашені різьбленням, стільці з овальними спинками та м`якими сидіннями, шафи-вітрини з скляними вставками чи оригінальними вітражами, а також консолі, кушетки – все це може бути частиною меблевої композиції інтер’єру в стилі неокласика.

В чому полягає наша пропозиція?

Оформлення власного житлового приміщення для багатьох господарів являється дуже непростою справою. Більшою мірою через пошуки магазину, в якому можна було б купити надійні та якісні товари.

Якщо і ви прагнете купити меблі, які змогли б прослужити впродовж не одного року, радимо звернути увагу на асортимент товарів онлайн-магазину Брістоль. В наших каталогах ви зможете відшукати все необхідне для створення комфортного та функціонального житла.

Ми співпрацюємо з такими брендами, як:

-          Арбор Древ;

-          БРВ Україна;

-          ВМВ Холдинг;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          ВНД;

-          Світ Меблів;

-          Гербор;

-          Сокме та низкою інших.

Ми доклали значних зусиль для того, щоб здійснення покупки в магазині Брістоль змогло принесли вам лише гарний результат та приємні емоції. Окрім широкого асортименту товарів, можливості сплачувати карткою та замовляти доставку по Львову та Львівській області, ми пропонуємо інформаційну підтримку в телефонному режимі.

Повернутись
Зворотній зв'язок