Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Дизайн в стилі ф`южн
  09.10.2019

Ф`южн вважається одним з найкреативніших стилів, оскільки у ньому поєднуються, здавалося б, непоєднувані елементи. Творцем ідеї ф`южн виступив Антоніо Буджі. Інша назва цього стилю – «рух восьми», оскільки розробка проекту та створення перших шедеврів відбувалась за підтримки колег Антоніо.

Починаючи з кінця минулого століття, ця тенденція залишається в полі зацікавленості митців з різних сфер, в тому числі й майстрів оформлення інтер`єрів.

Що характерно для ф`южн?

Цей стиль – широке поле для експериментів, оскільки він не обмежує у матеріалах та формах, не визначає рамок для творців. Та як і для будь-якої іншої дизайнерської течії йому притаманні певні риси. Вони в тій чи іншій мірі можуть модифікуватись відповідно до особливостей приміщення та особистих вподобань тих, хто працює над впровадженням ф`южн в інтер`єрі.

Серед цих рис:

1. Гармонійність.

Попри те, що ф`южн – це комбінація різноманітних кольорів та форм, результат завжди повинен утворювати цілісний образ. В питанні оздоблення житла чи офісного приміщення гармонійність означає атмосферу затишку та комфорту. Предмети декору, меблі та оздоблення стін та стелі мають поєднуватись в приємний для споглядання образ.

2. Вишукана простота.

Ф`южн – це своєрідний «організований безлад», в якому можуть використовуватись елементи, притаманні для дорогих класичних інтер`єрів у комбінації з стандартним за формою та виглядом декором, пастельними кольорами, натуральними матеріалами тощо. Таке поєднання дарує відчуття приналежності до іншої епохи й створює для господарів можливість здійснити подорож у минуле, не позбавляючи себе переваг сучасного життя.

3. Яскравість кольорів.

Цей дизайн обов`язково пов`язаний з насиченими відтінками та їхніми поєднаннями. Зелений, червоний, жовтий, синій сміливо використовуються у оздобленні інтер`єрів абсолютно будь-яких кімнат. Проте в цій свободі вибору важливим є відчуття міри, оскільки межа між стильним ф`южном та перенасиченням є дуже тонкою.

4. Тваринні та рослинні мотиви.

Ідея ф`южн зародилась на Філіппінських островах, тож недивно, що в декорі використовуються анімалістичні форми та зображення рослин. Статуетки у вигляді екзотичних птахів чи тварин, текстиль з зображенням пальм тощо - такі деталі створюють відчуття близькості до природи й додають інтер`єру особливого шарму.

5. «Друге дихання».

Ф`южн неможливо повноцінно реалізувати без використання антикваріату та вінтажних деталей. За умов правильного поєднання з сучасними ідеями речі, які використовувались попередніми поколіннями, «читаються» по-новому. До того ж, кожна антикварна річ має свою історію, здатну зробити новий інтер`єр особливим.

Що ми можемо запропонувати вам?

В онлайн-магазині меблів Брістоль представлено широкий асортимент товарів від найкращих українських меблевих фабрик. На нашому сайті кожен охочий стати власником якісних та практичних предметів інтер`єру може купити меблі за доступними цінами за лічені хвилини й замовити доставку прямо під двері будинку.

За потреби ми готові проконсультувати вас, надати додаткову інформацію про товари та бренди й допомогти з вибором фурнітури. Номери гарячої лінії вказані на сторінці, тож сміливо телефонуйте. Сподіваємось на плідну співпрацю!

Повернутись
Зворотній зв'язок