Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Дитяча кімната для двох: як облаштувати
  12.05.2019

Нерідко стається так, що власниками однієї кімнати є відразу дві дитини. Подібна ситуація може викликати у батьків немало труднощів, тому інтер’єр цього приміщення варто продумати таким чином, аби кожен з її мешканців мав вдосталь місця для навчання й відпочинку. В цій статті ми поділимось з вами корисними підказками стосовно того, як облаштувати дитячу й не порушити при цьому зону комфорту жодного з малюків.

1.Придбати парні меблі.

Це рішення є найбільш простим й доступним, оскільки в асортименті практично кожної меблевої фабрики знайдуться привабливі моделі комплектів з парної фурнітури. Це, перш за все, стосується ліжок. Аби не образити нікого з власників дитячої, рекомендовано купити два однакові спальні місця. Безумовно, слід врахувати вподобання кожного з дітлахів й підібрати матрац необхідної жорсткості. Відмінність може полягати і в оформленні ліжок. Обравши текстиль в однаковій палітрі кольорів, проте з різними візерунками, вдасться зберегти гармонійність загального інтер’єру й підкреслити унікальність обох дітлахів.

Найкращий варіант розстановки ліжок – симетричне розміщення. Та оскільки все залежить від площі кімнати, то головною умовою розташування є забезпечення максимальної зручності для дітей й відсутність перешкод для пересування по кімнаті.

Такий принцип вибору меблів підходить для кімнати дітей, різниця у віці яких становить 4-5 років. Варто пам’ятати, що інтереси дітей можуть відрізнятись й якщо у співмешканців вподобання не співпадають, то краще надавати перевагу нейтральному оформленню й відмовитись від тематичного інтер’єру.

2.Обрати дитячий гарнітур на двох.

Полегшити життя батьків у період облаштування дитячої кімнати допоможе пропозиція від меблевих фірм у вигляді готової модульної конструкції, що включає у себе найнеобхідніші меблі для малюків. У цьому варіанті передбачено розташування обох ліжок, приліжкових тумб, шафи, столів й інших предметів інтер’єру.

3.Думати наперед.

Діти ростуть швидко, тому якщо добре не продумати інтер’єр дитячої, то потреба у оновленні інтер’єру цієї кімнати буде виникати дуже часто. Рекомендовано обирати стандартні односпальні ліжка з надійних та практичних матеріалів, меблі з яких зможуть прослужити довгий час. Варто також пам’ятати й про те, що вподобання дітей можуть змінюватись багато разів, тож найкраще, якщо інтер’єр кімнати буде оформлений у нейтральний кольорах й не потребуватиме щоразу кардинальних змін.

У випадку, якщо в одній кімнаті буде мешкати двоє дітей, психологи радять умовно поділити приміщення на дві рівні частини. Зробити так вдається не завжди, проте завжди треба намагатись розмежовувати території кожного з малюків так, аби і один, і другий мали свій особистий куточок для заняття хобі, навчання чи просто відпочинку наодинці.

Пропозиція від онлайн-магазину Брістоль зможе приємно здивувати навіть найприскіпливіших покупців, адже в нашому каталозі представлено великий асортимент різноманітних меблів від відомих та перевірених торгових марок. Висока якість, професійна консультація, можливість доставки прямо під двері будинку й зручні способи оплати – наші головні переваги. Переконайтесь у цьому самі, прийнявши рішення купити меблі в Брістоль!

Повернутись
Зворотній зв'язок