Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Бюджетні способи оформлення вітальні
  06.08.2019

Вітальня – це перша кімната, у яку потрапляєш при вході в будинок. Інтер`єр цього приміщення неодмінно справляє враження, тож господарі намагаються облаштувати вітальню якомога більш затишно. В цій статті ми поділимось з вами порадами стосовно того, як подбати про комфорт й красу свого житла, не витративши при цьому всі заощадження.

Підлога

Ця частина вітальні, здавалося б, не привертає до себе великої уваги. Та насправді від оформлення підлоги значною мірою залежить загальна атмосфера та вигляд приміщення. Швидкий та недорогий варіант для «освіження» підлоги - лінолеум на клеєвій основі. Якщо підлога рівна й не має об`ємних дефектів, то покриття лінолеуму займе небагато вашого часу, а результат – тішитиме впродовж тривалого періоду.

Килим – це завжди безпрограшний варіант. Цей аксесуар дизайну можна підібрати в залежності від стилю вітальні та власних вподобань.

Стеля

Цю частину кімнати також можна оформити по-різному. З найдешевших та найменш енергозатратних варіантів – нанести фарбу бажаного кольору, наклеїти вінілові шпалери чи панелі. Останній спосіб допоможе не лише урізноманітнити інтер`єр вітальні, а й приховати нерівності.

Стіни

Способів оздобити стіни є безліч, тому все залежить лише від вашої фантазії та фізичних можливостей. Якщо ви надаєте перевагу шпалерам, то цікавим рішенням буде обрати для однієї стіни шпалери з яскравим принтом, а решту пофарбувати у кольори близької до нього палітри. В такий спосіб можна буде зробити акцент на перевагах приміщення й тим самим приховати недоліки.

Не гірший варіант – це, так звані, панелі-обманки. Ними стіни оздоблюють повністю або лише нижню їх третину. Поєднати панелі можна зі шпалерами у гармонійних для цього інтер`єру кольорах чи залишити поверхню мінімально оздобленою, просто пошпаклювавши чи побіливши її.

Один з найпопулярніших сучасних способів декорування стін вважається використання колажів. Елементами цих композицій може бути що-завгодно: старі газети, журнали, ноти, сторінки книг тощо. За допомогою спеціального клею для шпалер з всього цього можна створити оригінальне оздоблення для дизайну своєї вітальні.

Якщо у вашій родині є художник – дозвольте йому проявити свою фантазію й допомогти з облаштуванням вітальні! Розписати стіни можна по-різному. Важливим є те, що будь-який візерунок, створений руками, буде неповторним.

Аксесуари

Всі перераховані вище способи перевтілення вітальні включають у себе використання різноманітних елементів декору:

-          дзеркал;

-          картин;

-          фотографій у рамках;

-          штор;

-          світильників;

-          композицій з квітів тощо.

Всі ці аксесуари не потребують великих фінансових витрат, проте відіграють велику роль для облаштування затишної та по-домашньому приємної атмосфери.

Не варто забувати й про меблі. Онлайн-магазин Брістоль пропонує вашій увазі все необхідне для створення комфортного та стильного інтер`єру. В каталогах на нашому сайті ви можете ознайомитись з товарами від найвідоміших вітчизняних виробників й за кілька кліків стати власником одного або кількох із них. Працівники магазину Брістоль завжди готові зробити все можливе для того, щоб рішення купити меблі саме у нас задовольнило вас позитивним результатом. Наші гарячі лінії відкриті для вас, то без вагань телефонуйте до нас для детальної консультації з будь-якого питання!  

Повернутись
Зворотній зв'язок