Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Англійський стиль в дизайні дитячої кімнати
  13.03.2019

Дякуючи книгам та фільмам про Велику Британію, невід’ємними атрибутами англійського інтер’єру для більшості з нас являються крісла «з вухами», обшиті дерев’яними панелями стіни, камін, напівтемрява та атмосфера вишуканості й аристократичності. Як, здавалося б, можна втілити ці уявлення в життя при оформленні дитячої кімнати?

Насправді істинний англійський дизайн дещо відрізняється від того, як ми звикли його собі уявляти. Так, у ньому дійсно присутні елементи традиційного декору, проте великий вплив на нього справила культура 1960-х років й модні для того часу тенденції. Консервативні елементи замінюються сміливими експериментами й поп-артом, а девізом британського дизайну стає лозунг «Cool Britain!».

Сучасний англійський стиль (в міру) провокативний та яскравий. Не дивно, що його часто використовують для оформлення дитячих кімнат, адже це саме те, чого так хочеться підліткам!

Чим він характерний

Основна прикмета цього дизайнерського рішення – оновлення старого. Класичні меблі по типу диванів-честерфільдів чи «вухатих» крісел обтягуються тканинами з модними принтами, а до сучасних моделей, навпаки, додаються барочні орнаменти. Темна деревина залишається важливим елементом дизайну, проте вона фарбується у яскраві кольори. Традиційний принт в клітинку сміливо перевтілюється завдяки використанню незвичної палітри кольорів. До того ж, він часто застосовується не лише у текстилі, а й для оздоблення стін.

Попри все, тема текстилю залишається однією з ключових нюансів у англійському інтер’єрі. Їй приділяють так багато уваги тому, що вона дозволяє створити особливу атмосферу інтер’єру й нагадувати про традиції. Для дітей будь-якого віку важливі деталі, тож від вибору постільної білизни, пледів, декоративних подушок, килимів у дусі поп-арт не відмовиться жоден тінейджер.

Обов’язковими у такому інтер’єрі є постери з надписами «Keep Calm and ...», прапор Великої Британії різних розмірів та варіацій та інші атрибути цієї країни.

Які меблі обрати

Запорукою вдалого як англійського, так і будь-якого іншого інтер’єра вважаються якісні та надійні меблі. Щоб допомогти майбутньому власнику кімнати відчути себе учнем Оксфорда або, принаймні змотивувати його досягти таких вершин, слід потурбуватись про наявність необхідного гарнітуру. Зручний письмовий стіл, шафа та полиці для книг, шафа чи комод для одягу, скриньки для різних дрібниць – все це зробить дитячу кімнату повноцінним місцем для навчання та дозвілля. Асортимент сучасних меблів дозволяє підібрати варіант на будь-який смак, витративши при цьому мінімум часу.

Пропонуємо вам ознайомитись з асортиментом товарів нашого онлайн-магазині меблів Брістоль. Ми співпрацюємо з найкращими вітчизняними брендами, серед яких:

-          Сокме;

-          Світ Меблів;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          ВМВ Холдинг;

-          БРВ Україна;

-          Арбор Древ та багато ін.

На нашому сайті ви легко та швидко можете купити меблі, які вдало доповнять інтер’єр дитячої кімнати, замовити доставку по Львову та Львівській області, дізнатись про актуальні акційні пропозиції та за потреби отримати кваліфіковану консультацію від менеджерів нашого магазину.

Повернутись
Зворотній зв'язок