Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Обережно! Фабрика Міромарк попереджає!
  09.10.2015

Меблі фабрики «Міромарк» відзначаються якістю та надійністю, оскільки технологічний процес постійно вдосконалюється. Фабрика регулярно оновлює модельний ряд, виробляє як класичні, так і сучасні меблі.

Фабрика «Міромарк» розпочала виробництво меблів ще у 1995р., та з кожним роком популярність їхньої продукції лише зростає. Проте, будь-яка популярність має не лише позитивну, але й негативну сторону. Користуючись популярністю меблів фабрики «Міромарк» не добросовісні виробники менш відомих фабрик, почали копіювати моделі та дизайн меблів для спалень. Але найгірше те, що копії меблів значно нижчої якості. При виготовлені підробок використовуються дешеві та неякісні матеріали:

-          низькосортна плита ДСП товщиною 16мм, на відміну від високоякісної 18мм;

-          задня стінка з крихкої ДВП, а не з міцної ХДФ;

-          три завіси для кріплення дверей у шафах, замість чотирьох;

-          направляючі для шухляд з пластмасовими роликами, а не направляючі на безшумних металевих підшипниках з повним висувом шухляд.

Нажаль споживач не одразу зможе відрізнити оригінальні та якісні меблі фабрики «Міромарк» від підробок. Те що це неоригінальні меблі виявляється зазвичай в процесі експлуатації, коли починають гриміти і провалюватися пластмасові ролики направляючих у шухлядах, прогинаються полиці з тонкого ДСП, жовтіють та тріскають фасади.

Оригінальні меблі фабрики «Міромарк» мають рівномірне стійке лакофарбове покриття, яке не жовтіє, не тьмяніє і не відлущується з часом. Візерунок дуже чіткий та об’ємний, у правильних умовах не піддається стиранню і вигоранню. Використовується високоякісна фурнітура та аксесуари провідних європейських виробників. Усі вузли та механізми служать надійно протягом багатьо років.

Оригінальні меблі фабрики «Міромарк» Ви можете придбати на нашому сайті «Брістоль». 

 

Повернутись
Зворотній зв'язок