Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Які меблі найкраще обирати ?
  14.07.2015

Якщо Вам колись доводилось купувати меблі, то при їхньому виборі було дуже важливо знати матеріал з якого вони зроблені. Це найбільше питання, до якого потрібно підійти з особливою відповідальністю, адже, меблі Ми купуємо на роки. Не забувайте, що правильний вибір меблів – справа не тільки смаку, але і якості. Ми, допоможемо Вам дізнатись з чого зроблені меблі Львів, їхні переваги та недоліки.

Дерев’яні меблі – виготовляються з натурального дерева. Завдяки таким меблям легше буде створити інтер’єр минулого часу, підкреслити свій статус у суспільстві (меблі з дерева мають високу ціну, тому зустрічаються не у всіх). Вони є екологічно-чистими, відновлюють енергетику і не шкодить здоров’ю. Виготовляються за допомогою ручної роботи. Саме такі меблі допоможуть створити сімейний затишок та тепло в оселі. Проте, у таких меблях є і свої недоліки. Такі меблі є дуже важкими, тому їх не зручно переміщувати, бо можливо пошкодити підлогу. За дерев’яними меблями потрібно доглядати спеціальними очисними засобами, щоб вони не втратили свій вигляд. Меблі з натурального дерева не стійкі до температурних коливань та мають пожежонебезпечні властивості. Мають природні недоліки: сучки, внутрішню порожнечу. Також з плином часу меблі з дерева можуть не підійти під ваш інтер’єр будинку чи квартири. 

Меблі з дерева дерево

Меблі з ДСП – виготовляються з деревної тирси та стружки, які скріплюються синтетичними смолами. Такі меблі дуже легкі в обробці, довговічні, міцні, водостійкі. Важливою перевагою є низька ціна, завдяки таким меблям можливо облаштувати багато кімнат та офісних приміщень. Існує також вологостійке ДСП, яке призначене для ванних кімнат та кухонних меблів. Найбільш поширений матеріал для виготовлення меблів це ДСП плита першого сорту (шліфована та ламінована). Усі плити виготовляються згідно стандартних норм, щоб не шкодити здоров’ю людини. У таких плитах кількість формальдегідних смол не перевищує норму. Найбільшим мінусом є формальдегідні смоли, яких так бояться люди, коли обирають меблі. В меблях використовують лише ДСП вид Е1, у якої показник формальдегіду низький і це не шкодить здоров’ю людини. 

Меблі з ДСП 

ДСП плита

Меблі з МДФ – виготовляються з дрібної деревної тирси, яка скріплюється парафіном та лігніном. Завдяки такому виготовленню меблі з МДФ вважаються екологічно чистими. Матеріал дуже м’який, тому підлягає найтоншій обробці (переважно використовують, як фасадний матеріал). За допомогою таких меблів дуже легко створити будь-який стиль від класичного (різьблення на фасадах, імітація дерев’яних меблів) до сучасного – модерного (кривих форм меблів, глибоких різьблень). Меблі з МДФ мають однорідну структуру, тому добре поглинають звук, також на цей матеріал не впливає коливання температурного режиму, він вогнестійкий та водостійкий. Це знахідка для дизайнерів, щоб втілити будь-яке дизайнерське рішення. Єдиним недоліком меблів з МДФ є їх порівняно вища ціна, ніж з ДСП, тому що покриваються пластиком чи емаллю. 

Меблі з МДФ 

МДФ плита

Повернутись
Зворотній зв'язок