Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Акція на матраци ЕММ -25%
  22.08.2015

 

Акція на колекцію ортопедичних матраців ЕММ

Знайди дешевше та отримуй додаткову знижку !!!

 

В даній акції представлений ряд матраців із 5-ти моделей на Ваш вибір.

 

Лінійку Sleep&Fly organic представляє матрац "OMEGA", який виготовлений із натуральних матеріалів: біо кокос скріплений натуральним латексом, що не затримує вологу та має вентиляційні властивості, а також пружинний блок IQ Spring, що надає надзвичайний комфорт.

 

Лінійку Sleep&Fly представляє матрац CLASSIC 2B1 KOKOS, який складається з пружинного блоку Bonnel та кокосом PoliTex з однієї сторони, та матрац "EXTRA" з пружинним блоком Pocket Spring та кокосом PoliTex з двох сторін, що скріплений по периметру рамкою із сталі.

 

Лінійку Take&Go представляє матрац "MIX ROLL" – безпружинний матрац з масажним ефектом, та інноваційним матеріалом Memory Foam. Також у цій лінійці представлений тонкий двосторонній матрац (5см) – топпер "Memo cocos", який призначений для покращення Вашого спального місця. Присутня кокосова койра надає жорсткості, а високо еластична піна максимальний комфорт.

У нас Ви завжди підберете саме такий матрац, який Вам найбільше підходить.

Спробуйте найти дешевше матрац, ніж один із п’яти представлених моделей на нашому сайті "Брістоль", та отримайте подарунок.

Акція діє до 31 жовтня 2015р.

Повернутись
Зворотній зв'язок