Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Акція на кокосові матраци -24%
  01.08.2016

Акція на матраци ЕММ з кокосом ! Налітай Знижка -24% !!!

 

Кокосова койра у матрацах від фабрики ЕММ - це вибір людей, які віддають перевагу практичним і довговічним речам і з увагою ставляться до свого здоров'я.

 

Кокосова койра - це волокна, які обплутують кокосовий горіх для захисту від падіння з пальми (близько 3 метрів). Процес отримання волокна трудомісткий: горіхи протягом тривалого часу відмочують в солоній воді, і як правило всі роботи проводяться вручну.

 

Кокос - найкращий природній наповнювач, що додає матрацу жорсткість. Матрац з кокосом може служити не одне десятиліття, матеріал добре вентилюється, є еластичним, гігроскопічним, стійким до гниття і витримує великі навантаження.

 

Щоб кокосова койра прослужила довше і не розсипалася її просочують натуральним латексом.

 

Саме Латексована кокосова койра використовується у матрацах фабрики ЕММ :

Лінійка Slеep&Fly – матраци Classic 2в1 Kokos, Classic plus Kokos, Dayli 2в1 Kokos, Extra, Extra Latex

Лінійка  Slеep&Fly Оrganic – матрац Omega

Лінійка  Sleеp&Flу Unо – матраци XL, XXL, XXXL

Лінійка Take&Go  - матрац MIX ROLL

 

Будь-який кокосовий матрац з представленого вище асортименту виготовлений на високому технологічному рівні. Купити такий виріб буде корисно всім - і дорослим, які бажають відновлювати сили за ніч в повному обсязі, і дітям, з незміцнілим хребтом, для формування правильної і здорової постави.

 

Купити матраци з кокосом Slееp&Fly, Sleep&Fly Organic, Slееp&Fly Uno, Take&Go у Львові Ви зможете в інтернет-магазині «Брістоль», а також завітавши до нас.

 

Поспішайте !!! Акція на матраци ЕММ з кокосом діє до 31 січня 2017 року !

 

 

Повернутись
Зворотній зв'язок